Produktinformation

Performant purification. Designed around you. Nyd et renere hjem med vores første serie af luftrensere med flere niveauer, designet til enten at stå på gulvet eller at hænge på væggen for at spare plads. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Performant purification. Designed around you.

Nyd et renere hjem med vores første serie af luftrensere med flere niveauer, designet til enten at stå på gulvet eller at hænge på væggen for at spare plads. Tekstilbetrækket fra Kvadrat1 til frontpanelet giver mulighed for smagfuld tilpasning til hjemmet.

1. Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA71-302DG

Let, transportabel og fleksibel

Stil den flytbare Well A7 luftrenser i det rum, hvor behovet er størst. Det udskiftelige tekstilbetræk til frontpanelet giver mulighed for tilpasning1 til din smag. Luftrenseren kan bæres med én hånd i håndtaget og har to ben, så den kan stå i en tilbagelænet position på gulvet. Alternativt kan den hænge på væggen og spare gulvplads. 1. Tilbehør til individuel tilpasning sælges separat

Electrolux - Luftrenser - WA71-302DG

Effektiv 4-trins luftrensning

Et avanceret 4-trins luftrensningssystem bestående af forfilter, antibakteriel belægning, forudopladet finpartikelfilter, ionisering giver mulighed for at opfange 99,5% af partikler så små som 0,3 mikrometer. 2. Baseret på tests udført eksternt i december 2020 i henhold til standarderne JISB 9908-2011 standards.

Electrolux - Luftrenser - WA71-302DG

Renser luften i et rum på kun 7 minutter3

Well A7's luftstrømssystem tilbyder 360 graders luftindtag - dækker kanterne på frontpanelet - en 3D-blæser samt 4-trins luftfiltrering. 3. Baseret på interne tests i henhold til ANSI-AHAM AC-1-2015 standard i september 2021. Rensningstiden er baseret på test udført på højeste blæserhastighed i et rum på 10 m².

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone