Opdag

Pure D9-støvsugeren

Enkel håndtering

Ekstra store gummibelagte hjul som kommer rundt over det hele, gør det nemmere at manøvrere og beskytter samtidig alle overflader.

 

Kompromiløs rengøring

Med en optimeret luftstrømningsteknik og en beholder med stor kapacitet, får du en enestående rengøring som varer længe.

Hygiejnisk poseudskiftning

s-bag® med 5 liters kapacitet kan forsegles helt så der ikke kommer støv ud. Når posen ska tømmes, trykker du den enkelt ud med hjælp af det innovative CleanLift-håndtag - nemt og hygienisk.

Designet til dig

Automode holder styr på, om gulvtypen ændrer sig, så støvsugeren kan tilpasse sig uden afbrydelser.

On-board smart opbevaring

Pure D9 har et smart 3i1-mundstykke, som kan klare enhver overflade - det være sig gardiner, sofaer eller nederdele. Den smarte opbevaring betyder, at den altid er inden for rækkevidde og klar til brug.

 

Opdag den Pure D9 der passer dig bedst

Hvis du har kæledyr derhjemme eller lider af nogen form for allergi, findes der en Pure D9-model netop til dig. Green, er vores mest miljøvenlige model - lavet af genbrugsmaterialer.

Pure D9 Allergy vacuum cleaner

Pure D9 Allergy

Den nye Pure D9 Allergy har en Allergy Plus™-filtrering som opfanger 99,97% af støv og allergifremkaldende emner - hvilket forbedrer hygienen og luftrensningen i dit hjem.

Allergy Plus™-filtre renser luften og fjerner de allermindste partikler så som pollen, skimmel, mider og lignede allergifremkaldende emner og giver et sundere indeklima i dit hjem. Filtrene kan desuden vaskes.

FlowMotion-systemet og FlexPro™-mundstykket, med 180 graders roteringshoved, giver en enkel manøvrering rundt om hjørner og under og mellem møbler, for på den måde at opfange det mindste støv overalt. 

FlexPro nozzle
MiniTurbo brush

Mini Turbo-børsten er ideel til rengøring af besværlige overflader så som møbler, trapper og bilsæder. 

Pure D9 Green vacuum cleaner

Pure D9 Green

Pure D9 Green er lavet af op til 70% genanvendt plastik og er vores mest energieffektive støvsuger. Emballagen er lavet af 82% genbrugsmateriale og er i sig selv 100% genbrugsvenligt.

 

Pure D9 har også et FlowMotion-mundstykke som er optimeret til nemt og enkelt at suge støv op fra alle slags gulve.
Flowmotion nozzle
Parketto Pro nozzle

Ekstra blød og stille Perketto Pro-mundstykke til hårde gulve

Pure D9-modeller

Den nye Pure D9 Allergy Plus™-filtrering, som bevarer 99,7% støv og allergifremkaldende emner, forbedrer hygienen og luftrensningen i dit hjem.
Pure D9 Green er lavet af op til 70% genbrugsmateriale og er vores mest energieffektive støvsuger.