Opdag

Pure D9-støvsugeren

Vores hidtil bedste støvsuger

Med den helt nye Pure D9 med FlowMotion-system, kan du nu støvsuge legende let uden at behøve at anstrenge dig. Systemet omfatter Easy-roll XL-hjul, et patenteret mundstykke der giver en mere lydløs støvsugning og en kompromisløs rengøring ved hjælp af PureFlow-teknologi.

Enkel håndtering

Pure D9 holder altid samme takt som dig. XL Easy-Roll-hjulene og det kuglebaserede mundstykke er designet til at fungere sammen - ved at bevæge sig harmonisk sammen sørger de for en enkel og smidig håndtering.

 

Kompromiløs rengøring

PureFlow-systemet arbejder bag kulisserne inde i Pure D9. På den måde muliggør det en kompromisløs rengøring og øger samtidig energieffektiviteten med 30%*.

*Sammenlignet med testvinderen fra 2017, Ultra One ZUOGREEN+.

Hygiejnisk poseudskiftning

S-bag® forsegler og holder på støvet, så det ikke slipper ud igen, når du støvsuger. Når posen skal tømmes og byttes ud, giver det innovative CleanLift-håndtag dig mulighed for at klikke posen ud og kassere den på hygiejnisk og enkel vis.

Køb s-bags®

Designet til dig

Pure D9 har et ergonomisk design, der gør støvsugeren enkel at løfte derhen, hvor det er nødvendigt. 

On-board smart opbevaring

Pure D9 har et smart 3i1-mundstykke, som kan klare enhver overflade - det være sig gardiner, sofaer eller nederdele. Den smarte opbevaring betyder, at den altid er inden for rækkevidde og klar til brug.

 

Opdag den Pure D9 der passer dig bedst

Hvis du har kæledyr derhjemme eller lider af nogen form for allergi, findes der en Pure D9-model netop til dig. Green, er vores mest miljøvenlige model - lavet af genbrugsmaterialer.

Pure D9 Allergy vacuum cleaner

Pure D9 Allergy

Den nye Pure D9 Allergy har en Allergy Plus™-filtrering som opfanger 99,97% af støv og allergifremkaldende emner - hvilket forbedrer hygienen og luftrensningen i dit hjem.

Allergy Plus™-filtre renser luften og fjerner de allermindste partikler så som pollen, skimmel, mider og lignede allergifremkaldende emner og giver et sundere indeklima i dit hjem. Filtrene kan desuden vaskes.

FlowMotion-systemet og FlexPro™-mundstykket, med 180 graders roteringshoved, giver en enkel manøvrering rundt om hjørner og under og mellem møbler, for på den måde at opfange det mindste støv overalt. 

FlexPro nozzle
MiniTurbo brush

Mini Turbo-børsten er ideel til rengøring af besværlige overflader så som møbler, trapper og bilsæder. 

Pure D9 Green vacuum cleaner

Pure D9 Green

Pure D9 Green er lavet af op til 70% genanvendt plastik og er vores mest energieffektive støvsuger. Emballagen er lavet af 82% genbrugsmateriale og er i sig selv 100% genbrugsvenligt.

 

Pure D9 har også et FlowMotion-mundstykke som er optimeret til nemt og enkelt at suge støv op fra alle slags gulve.
Flowmotion nozzle
Parketto Pro nozzle

Ekstra blød og stille Perketto Pro-mundstykke til hårde gulve

Pure D9-modeller

Den nye Pure D9 Allergy Plus™-filtrering, som bevarer 99,7% støv og allergifremkaldende emner, forbedrer hygienen og luftrensningen i dit hjem.

Pure D9 Green er lavet af op til 70% genbrugsmateriale og er vores mest energieffektive støvsuger.