Opdag

Robotstøvsugere

Altid tilgængelig, altid forbundet

PUREi9 robotstøvsugeren kan styres hvor som helst fra med din smartphone. PUREi9-app'en giver dig mulighed for at planlægge et rengøringsskema, kontrollere status og kontrollere støvsugeren når som helst - selv når du ikke er hjemme.

APP STORE
GOOGLE PLAY

purei9 teknologi
Vidste du det?

43 % af nuværende brugere af robotstøvsugere synes, at deres støvsuger ikke kan nå hjørner eller små områder rigtigt.

purei9 Airbrush

Støv, jeg trænger dig op i en krog

Hjørner og svært tilgængelige steder er ingen sag for PUREi9. Dens enestående triangulære Trinity shape™ og PowerBrush™ når hvert et hjørne og rengør grundigt langs vægge.

Rengør næsten alle gulvtyper

PUREi9 har også PureFlow, en kraftig luftstrøm, som skaber maksimal sugning til støvopsugning på én gang på alle gulvtyper. Sammen med en rengøringsbørste med bred bane og FlowMotion, som tilpasser børsterullens hastighed, kan den klare enhver gulvtype.

3D Vision
3D Vision™

Når ubesværet ind i hjørner, langs vægge og andre vanskelige steder.

purei9 3D

Styrer nemt uden om forhindringer

Med dens innovative 3D Vision System™ scanner Electrolux PUREi9 rummet nøjagtigt for at styre uden om forhindringer. Sammen med 3D mapping navigation™ giver det PUREi9 mulighed for at rengøre på en struktureret og effektiv måde og at undgå rengøring af det samme område flere gange. Mød verdens første helt selvstyrende robotstøvsuger, som aldrig sætter sig fast.

Når nye højder

Kanter på gulvtæpper og små højdeændringer er ingen sag for PUREi9. Det eksklusive ClimbForceDrive™ system giver robotstøvsugeren mulighed for at klatre over forhindringer, som er op til 2,2 cm høje.

Genopladning + genoptagelse = resultat

Med det smarte lade- og genoptagelsessystem stopper PUREi9 aldrig med at rengøre. Når der kræves opladning, vender den automatisk tilbage til basisstationen - og når den er opladet, genoptager den rengøringen nøjagtigt hvor den afbrød den. Kom hjem til garanteret rene gulve.

Lithium turbopower

Kraftige lithiumbatterier sikrer lang driftstid mellem opladningerne og uovertruffen rengøringsevne.

XXL rengøringsbane

En ekstra bred rengøringsbredde reducerer rengøringstiden og gør én-gangs-passage mulig på alle gulvtyper.

FlowMotion

PUREi9 tilpasser automatisk blæserens og børsterullens hastighed til gulvet og sparer på strømmen, når det er hensigtsmæssigt.

Fås i fire farver

Oplev verdens første robotstøvsuger med teknologi, der er så avanceret, at du kan støvsuge hvor som helst fra og komme hjem til rene gulve.

Se PUREi9 robotstøvsuger 
Se vores udvalg af andre støvsugere