Produktinformation

BREATHE360 POLLENFILTER fanger og neutraliserer mere end 99% af de luftbårne pollenpartikler, hvilket hjælper med at minimere allergiske reaktioner. Ekstra højt airflow giver hurtig fjernelse af pollen og fantastisk beskyttelse mod pollenrelaterede allergier. CADR 400

Fordele

BREATHE360 POLLENFILTER

Fanger og neutraliserer mere end 99% af de luftbårne pollenpartikler, hvilket hjælper med at minimere allergiske reaktioner. Ekstra højt airflow giver hurtig fjernelse af pollen og fantastisk beskyttelse mod pollenrelaterede allergier.

*Fjerner op til 99,9% af Cry j 1-allergener (japansk cederpollen) efter 1 times brug, baseret på eksterne tests.

Enestående pollenfiltrering

Det særligt udviklede BREATHE360 filter fanger og neutraliserer mere end 99% af de luftbårne pollenpartikler, og sikrer at der ikke sker allergiske reaktioner, når filteret skal skiftes. Super højt airflow giver hurtig fjernelse af pollen fra indeklimaet, hvilket hjælper med at holde dit hjem pollenfrit.

*Fjerner op til 99,9% af Cry j 1-allergener (japansk cederpollen) efter 1 times brug, baseret på eksterne tests.

360 Filtreringsteknologi

PURE A9 360 filter indeholder det nyeste indefor filtreringsteknologi. Det unikke præladede filtermedie giver en yderst fin barriere mod mikroskopiske partikler, med stor kapacitet og lang levetid takket være den enorme overflade af det cylindriske filterdesign. Samtidig med at det leverer utrolig høj luftcirkulation.

Beskyt din familie mod uønskede gæster / Antibakteriel beskyttelse

Beskyttelse mod luftbårne bakterier er afgørende for at skabe et sundere indeklima. PURE A9 360 filtre inkluderer et naturligt effektivt antibakteriel middel, der neutraliserer bakterieenzymer på cellulært niveau og fjerner op til 99,9% af de bakterier, der findes i hjemmet, og hjælper med at forebygge yderligere bakterievækst.

Smart filter

Hvert PURE A9 360 filter er udstyret med et smart tag, der måler eksponering af fine partikler og resterende filterlevetid. Appen angiver, hvornår det er tid til at udskifte filteret, så du er sikker på, hvornår filteret er helt fyldt.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone