Produktinformation

Premium Kit transportable AC. Hurtig, værktøjsfri installation; effektiv køling. Velegnet til sidehængslede indadgående & udadgående vinduer, vindueshøjde 1000-1350 mm. Med forlængerstykke (EWKEXT1) passer vindueskit til højde mellem 1350-1700 mm. Indhold: hovedpanel & teleskoppanel m/klemme, stoftrekantdæksel (2 stk), huldæksellåg, rem med krog, slangetilslutning (15 cm diameter), slangetilslutningsadapter, klæbende tætningslister, tætningssvamp (2 stk).
Læs mere

Fordele

Premium WindowKit

Monteres uden værktøj på vinduer med sidehængsel, for hurtigere og mere energieffektiv afkøling af rummet.

Hurtig og nem montering med klemmer og stof, som kan udvides, i siderne. Designet til at holde varm luft ude og spare op til 28% energi og køle rummet op til 50% hurtigere.

Energibesparende

Spar op til 28% energi*, når rummet afkøles, ved at holde den kolde luft inde og den varme luft ude.

*Hvis rummets T° er 26°C, og den indstillede T° er 20°C, spares der op til 28% energi i at opnå den indstillede temperatur med et Premium WindowKit sammenlignet med uden vinduessæt. Intern test foretaget med en Electrolux 9K i klasse A, i et rum på 14 m2 med relativ fugtighed på 60% og udendørs T° på 30°C over 4 timer og 30 minutter.

Hurtigere afkøling og opvarmning

Nå den indstillede temperatur på under 50% af tiden* med det nye vinduessæt (sammenlignet med et standard vinduessæt/slange ud af vinduet).

*Er rummets T° 26°C, og den indstillede T° er 24°C, nås den indstillede temperatur på 19 min. med et Premium WindowKit sammenlignet med 47 min. uden vinduessættet. Intern test i et rum på 14 m2 med relativ fugtighed på 60% og udendørs T° på 30°C i 4 timer og 30 minutter. Med en Electrolux 9K i klasse A.

Hurtig montering uden værktøjer

Det innovative vinduessæt er hurtigt og nemt at montere og kan skilles ad uden brug af værktøj eller tape.

Meget justerbart og tilpasseligt

Vinduessættet har meget justerbare teleskopiske forseglingsplader, stofpaneler og udtrækkelige klemmer og er designet til at sidde på vinduer med sidehængsel af forskellig bredde og højde. Passer til enhver transportabelt air condition, som bruger en slange med diameter på 15 cm.

Kompatibilitet

Passer til alle transportable air condition med en rund udsugningsslange med en diameter på 15 cm

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone