Fordele

Sprød, sundere mad med AirFry-bakken

Nyd sprøde fritter eller lækre grøntsager med mindre olie med Electrolux's AirFry-bakken. Den er designet med jævnt fordelte huller til kontinuerlig luftstrøm. Så hver ret tilberedes til perfektion.

Sprøde resultater på én gang. Du skal ikke vende maden

AirFry er specielt designet til at varme maden fra alle vinkler, så du ikke skal vende maden. Nyd sprøde resultater uden at skulle åbne ovnlågen.

Tilbered mere på én gang

Uanset, om du steger fritter eller squash, sikrer AirFry-bakken mere på én gang. Den store bakkes design får luften til at cirkulere og varme maden ensartet foroven og forneden.

Enkle løsninger til enhver XXL ovn

AirFry-bakken passer til enhver XXL ovn, så du kan nyde sprøde resultater. Sæt bakken i ovnen, og brug Pizza eller varmluftfunktionen, og vent på lækre resultater.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Bageplade - E9OOPT01
Professionel bageplade med huller og non-stick

Fremtryl nemt bagværk som en professionel. Nyd en perfekt gylden skorpe, sprødt udenpå og blødt indeni. Hullerne i bagepladen giver luften mulighed for at cirkulere frit. Den kan også bruges til andet som skal have en sprød bund. Med non-stick belægning og ...

Electrolux - Bageplade - E3RHK600
Drip Tray for Refrigerator 60 cm

Drypbakke 60 cm, til køleskabe og fryseskabe. Ofte starter fugt og vandskader med en mindre vandlækage. Med det innovative design af dette produkt, ledes en eventuel lækage ud foran på drypbakken, hvor den kan opdages i tide.

Electrolux - Bageplade - E9OOAF11
Easy to Clean oven tray Electrolux

Bageplade med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning er du fri for at bruge bagepapir. Alt tilberedes direkte på pladen, som efterfølgende blot skylles af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt