Produktinformation

Reducer mængden af mikroplastfibre, som kommer med vaskevandet. Med en mindre indsats fra dig kan vores mikroplastfilter hjælpe med at reducere mængden af mikroplastfibre, som slipper ud med vandet fra vaskemaskinen, når du vasker syntetisk tøj. Indhold: Installationssæt, filterhus, 2 x patron til mikroplastfilter (1 års brug) og rensebørste.

Fordele

Reducer mængden af mikroplastfibre, som kommer med vaskevandet

Med en mindre indsats fra dig kan vores mikroplastfilter hjælpe med at reducere mængden af mikroplastfibre, som slipper ud med vandet fra vaskemaskinen, når du vasker syntetisk tøj.

Opfanger op til 90% mikroplastfibre >45 mikrometer fra syntetisk tøj*

Med vores mikroplastfilter kan du hjælpe med at forhindre, at mikroplastfibre fra dit syntetiske tøj løber ud med vaskevandet.

*Kapaciteten for filtrering måles ved hjælp af en intern testmetode, som bruger blandingsmaterialer af bomuld og polyester i vaskeprogrammet 40°C syntetisk tøj.

Skal monteres sikkert på væggen.

Der medfølger skruer til at montere mikroplastfiltret sikkert på væggen ved siden af vaskemaskinen. Det skal ikke sættes til en stikkontakt, da det drives af vandtryk.

Passer til din rutine med tøjvask

Der tændes en indikator, når mikroplastikfiltret skal renses. Hvis det angives, at det skal renses under et vaskeprogram, kan du køre vaskeprogrammet færdigt først, og rense mikroplastfiltret før næste vask.*

*Når mikroplastfiltret angiver, at det skal renses, tilsidesættes det, så der ikke filtreres mikroplastfibre fra.

Fungerer bedst, hvis det renses regelmæssigt

Hvis mikroplastfiltret renses regelmæssigt, fortsætter det med at fungere optimalt, indtil patronen skal udskiftes. Det leveres med gratis rengøringsbørste. Bortskaf de frafiltrerede mikroplastfibre i den rette affaldscontainer.

Mindst 50% af al plastik i mikroplastfiltret er genanvendt

Mindst 50% af al plastik i mikroplastfiltret er fra genanvendte kilder.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone