Produktinformation

Trinity og Støvekost mundstykkerne er designet til nem rækkevidde og manøvredygtighed. Det fleksible fugemundstykke gør det mulig for dig at komme ind på de smalleste steder. Passer til 600 Poseløs støvsuger.

Fordele

Home & Car Kit

Komplet Hjem- og bilsæt som fjerner besværet ved rengøring. Ubesværet og sart rengøring for allergikere og kæledyrsejere.

Garanti mod ridser

Støvkostens lodne stofbetræk er yderst blid på alle overflader. Det bøjelige design tilføjer fleksibilitet og giver dig mulighed for at rengøre de mest skrøbelige og sarte ting i dit hjem. Rengør computerskærme, planteblade og andre sarte overflader med ro i sindet.

Sikker rengøring

Støvkosten forhindrer at genstande suges ned i støvsugerens luftstrøm. Denne funktion giver dig mulighed for at støvsuge smykkeskrin, legetøj og Lego legetøj uden risiko for at miste ting.

Ekspert til kæledyrshår

Gummistrimlerne i bunden af mundstykket trækker hår og fibre ud af de forskellige overflader. Strimlernes vinklede retning er udviklet til maksimal håropsamling i alle mundstykkets bevægelige retninger. Ingen vedligeholdese efter brug.

Flektibelt fugemundstykke

Med det fleksible fugemundstykke kan du nemt nå bag vaskemaskine, radiator eller bilsæder! For de virkelig vanskelige områder kan fugemundstykket bøjes rundt om hjørnerne for et pletfrit resultat.

Komplet sæt - Alt hvad der er nødvendigt for en nem rengøring.

Trinity pet mundstykke til opsamling af hår uden vedligeholdelse og med fremragende rækkevidde. Støvkost til rengøring af sarte overflader uden at støv hvirvles ud i luften. Fleksibelt fugemundstykke for nem rækkevidde og smalle rum. Adapter til 35 mm tilslutning.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone