Culinary Club

FAQ

Mest stillede spørgsmål

Hvad er Culinary Club?

En eksklusiv madlavningsaften med professionel kok og produkttræning. Du får en introduktion til, hvordan du får en bedre smagsoplevelse ved at lave mad med damp. 

Hvor kan jeg finde den nærmeste Culinary Club?

Culinary Club findes online samt i Fredericia og København. 

Hvordan registrerer jeg mig til Culinary Club?

Det gør du ved at registrere dit produkt på www.electrolux.dk. I bekræftelsesmailen får du oplysninger om hvordan, du tilmelder dig til en madlavningsaften med Culinary Club.

Hvad koster det at deltage i Culinary Club?

Det er helt gratis for dig som har købt og registreret en:

Electrolux Dampovn: 
EOS860X, EKS860X, EKS980X, EOS985Z, EOS880Z, EKS985X, OOS1085NZ, CKS1080X, KOAAS31WT, CKS1085X, OOS970NZ, OOS870NZ, CKS860X

Kan jeg tage en ekstra person med til Culinary Club?

Ja, selvfølgelig! På Culinary Club kurser der foregår i et Electrolux køkken har du 2 pladser pr. registreret dampovn (max. 1 ovn pr. husstand). Her skal du blot huske at registrer 2 personer ved tilmelding.
Ved vores online Culinary Club kurser får du tilsendt en Food Box, som indeholder mad og drikkevare til 2 personer. Her er det blot nødvendigt at registrere 1 plads ved tilmelding. 

Hvilken slags mad skal vi lave til Culinary Club?

Vi laver sammen en menu der er afstemt efter sæsonen. Har du allergier så meddel det i forbindelse med din tilmelding til Culinary Club.

Hvordan afbestiller jeg Culinary Club?

Hvis du har brug for at afbestille dit Culinary Club-event, skal du gøre det senest 5 dage inden. Du finder link til afbestilling i bookingbekræftelsen, og ellers kan du kontakte os per e-mail, så hjælper vi dig.

Kom med i Culinary Club!

Madlavingsaftner med Culinary Club* er gratis for dig + 1 person som har registreret din Electrolux dampovn. Find den Culinary Club der passer dig bedst og tilmeld dig et inspirerende madlavningsevent når du registrere din dampovn.

*Culinary Club er et tilbud som gælder ved registrering af udvalgt dampovn modeller.