Produktdetaljer

Teleskopskinner. 1 niveau kan delvist udtrækkes (75%). Passer til ovne uden damp, SteamCrisp og SteamBake ovne, samt komfurer >60 l. Electrolux Emballage

Fordele

Nyd en nem og sikker ovnadgang.

Hold nemt og sikkert øje med din ret ved hjælp af teleskopskinnen. En jævn bevægelse lader dig trække ovnpladen ud som en skuffe uden at du skal have hånden ind i ovnen. Klipses fast på ovnribberne på vores XXL og kompakte ovne

Låsemekanismen sørger for at begge hænder er fri til tjekke din steg

Teleskopudtrækkene har en sikker låsemekanisme, der forhindrer ovnpladen i at vippe fremad eller glide ud, mens du tjekker din steg. Dette gør, at dine hænder er frie til at krydre din ret til perfektion.

Easy Clip gør montering af stativ let som en leg.

Teleskopudtræk er nemme at installere og klikker nemt på plads takket være deres Easy Clip-funktion. Giver mulighed for hurtigt at tilføje udtrækkene til Electrolux, AEG og Zanussi ovne med et XXL ovnrum.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes