Kompakte ovne

Selvom man ikke har meget plads betyder det ikke, at man behøver at gå på kompromis med madlavningen. Vores kompakte ovne kan fungere som indbyggede ovne - selv i køkkener med lidt plads.

Kombiovn
10 af 10
 • Electrolux - Kombiovn - CKB700CX
  Electrolux 600 SurroundCook Indbygningsovn med varmluft

  SurroundCook kompaktovn i rustfrit stål med varmluft og grill. Enkel betjening med pop-ud knapper og touch under uret. Blæseren får varmen til at cirkulere igennem ovnen og sørger for, at alt tilberedes ensartet og få hjælp til den rette temperaturer efter de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - OOM700CZ
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i rustfri stål med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen har et ergonomisk håndtag, og betjenes nemt og rengøringsvenligt med pop-ud knapper samt timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - CKM700CX
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick Kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i stål med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen betjenes nemt med pop-ud knapper og timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - COM700CX
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick Kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i stål med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen har et ergonomisk håndtag, og betjenes nemt med pop-ud knapper samt timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - CKW700CX
  Electrolux 600 Mikrobølger og Grill Indbygningsovn med mikrobølger

  Kompakt 2-i-1 indbygningsovn i stål med mikrobølger og grill. Ovnen betjenes nemt med pop-ud knapper og timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - CKM700CV
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick Kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i hvid med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen betjenes nemt med pop-ud knapper og timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - COM700CV
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick Kompakt 3-i-1 multifunktionsovn i hvid med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen har et ergonomisk håndtag, og betjenes nemt med pop-ud knapper samt timer med touch. Få hjælp til rette temperaturer på baggrund af de valgte tilberedningsfunktioner. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en skuffe eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - OOM1000CZ
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  Kombineret 3-i-1 kompakt indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft. En multifunktionsovn i rustfri stål med connectivity til MyElectrolux app, premium betjening med det dynamiske touch farvedisplay og ergonomisk håndtag. Kvalitetsovn i kompakt format, som nemt kan integreres med resten af sortimentet i samme design, enten horisontalt med en skuffe under eller vertikalt oven på en anden ovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - CKM1000CX
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  3-i-1 kompakt indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft. En multifunktionsovn i rustfri stål med connectivity til MyElectrolux app, premium betjening med dynamisk touch farvedisplay og hjælp til madlavningen med mange forudindstillede tilberedningsprogrammer. Kvalitetsovn i kompakt format, som nemt kan integreres med resten af sortimentet i samme design, enten horisontalt med en skuffe under eller vertikalt over en anden ovn. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • Electrolux - Kombiovn - KVLAE00WT
  Electrolux 800 CombiQuick Indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft

  CombiQuick kompaktovn i den elegante og eksklusive mat sorte serie med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen betjenes via stor premium touchskærm med fuldt farvedisplay. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, hvilket giver mulighed for bl.a. at ændre programindstillinger via My Electrolux app'en. Installeres flot og nemt over en ovn eller ved siden af en ovn sammen med den matchende skuffe, for fuld fleksibilitet Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.