Produktinformation

800 Bridge induktionskogeplade med integreret emhætte giver flere placeringsmuligheder og større frihed til indretning af køkkenet. Nu behøver udsugningen ikke at være placeret over din kogeplade, så du kan indrette dit køkken på din egen måde, uden begrænsninger. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Dit køkken, indrettet efter din smag

800 Bridge induktionskogeplade med integreret emhætte giver flere placeringsmuligheder og større frihed til indretning af køkkenet. Nu behøver udsugningen ikke at være placeret over din kogeplade, så du kan indrette dit køkken på din egen måde, uden begrænsninger.

Kitchen Design Freedom – frigør plads uden begrænsninger

Få mere ud af din plads, og lad dine indretningsidéer blomstre med Kitchen Design Freedom. Installer din kogeplade med integreret emhætte, hvor du vil, da den erstatter behovet for en hængende emhætte over køkkenbordet. Få mere frihed i dit køkken.

Tilbered mad ved at kombinere to kogezoner med Double Bridge

Med Double Bridge kan du kombinere to kogezoner på linje med hinanden for at skabe et større område til tilberedning. Det bedste af det hele er, at denne funktion findes til begge sider på kogepladen. Nu kan du bruge større pander til at tilberede de måltider, du er vild med.

Få ren luft i dit køkken med Breeze funktion

Breeze funktionen giver frisk luft i dit køkken ved lavt lydniveau, når du er færdig med at lave mad. Nu kan du slappe af eller lade dig underholde i et røgfrit, behageligt miljø, når du har spist.

2i1 filter for friskere luft i køkkenet

2i1 filtret har både et kulfilter og et fedtfilter til holde luften i køkkenet frisk. Det udtagelige filter er nemt at vaske i opvaskemaskinen og regenerere i ovnen, så det holder længere.

Udsugningen justeres automatisk med Hob2Hood

Koncentrer dig om madlavningen med en emhætte, der justeres automatisk, når du ændrer indstillingerne på kogepladen. Hob2Hood-teknologien gør det muligt for dig at fokusere på din mad, mens din kogeplade og emhætte arbejder problemfrit for dig.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone