Produktinformation

Med vores 800 Flexibridge® induktionskogeplade med integreret emhætte kan dine idéer om køkkenindretning blomstre. Udsugningen behøver ikke at være placeret over din kogeplade – det skaber plads og gør, at du kan indrette dit køkken på din egen måde, uden begrænsninger. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Dit køkken, indrettet efter din smag

Med vores 800 Flexibridge® induktionskogeplade med integreret emhætte kan dine idéer om køkkenindretning blomstre. Udsugningen behøver ikke at være placeret over din kogeplade – det skaber plads og gør, at du kan indrette dit køkken på din egen måde, uden begrænsninger.

Kitchen Design Freedom – frigør plads uden begrænsninger

Få mere ud af din plads, og lad dine indretningsidéer blomstre med Kitchen Design Freedom. Installer din kogeplade med integreret emhætte, hvor du vil, da den erstatter behovet for en hængende emhætte over køkkenbordet. Få mere frihed i dit køkken.

Double FlexiBridge® for maksimal fleksibilitet, når du laver mad

Double FlexiBridge® giver to kogezoner med 4 segmenter, og forbinder op til 4 zoner for maksimal fleksibilitet. Nu kan du lave mad med gryder og pander i forskellig størrelse, da hver side kan tilpasses dine behov.

Få ren luft i dit køkken med Breeze funktion

Breeze funktionen giver frisk luft i dit køkken ved lavt lydniveau, når du er færdig med at lave mad. Nu kan du slappe af eller lade dig underholde i et røgfrit, behageligt miljø, når du har spist.

2i1 filter for friskere luft i køkkenet

2i1 filtret har både et kulfilter og et fedtfilter til holde luften i køkkenet frisk. Det udtagelige filter er nemt at vaske i opvaskemaskinen og regenerere i ovnen, så det holder længere.

Få mere ud af dine hvidevarer – My Electrolux Kitchen-app

My Electrolux Kitchen-app giver dig besked, når der er behov for vedligeholdelse, praktiske tips og funktioner, fjernbetjening og hjælper dig med at forlænge levetiden på dine produkter. Bliv forbundet for at få mest muligt ud af dine hvidevarer.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone