Produktdetaljer

80 cm SenseFry induktionskogeplade med facetsleben front, 4 Windmill zoner og brofunktion. Eksklusiv kogeplade med stort fuldfarvet touchskærm samt SenseFry teknologien, der via an sensor holder en ensartet temperatur på kogegrejet, for at din mad steges rigtigt, hver gang. Kogesektionen har tilmed markedets største zone i højre side med en diameter på op til hele 32 cm samt mulighed for at forbinde og styre betjeningen af din emhætte med Hob2Hood, såfremt denne har samme funktion. Kogepladen har også andre smarte funktioner såsom timer, pause- og boosterfunktion. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.
Læs mere

Fordele

Altid lækre resultater 

Nu er det slut med at gætte med 700 SenseFry®-induktionskogepladen. Stegesensoren holder den rette temperatur på hele pandens overflade. Slut med at gætte og justere indstillinger. Nu kan du nemt lave perfekte, ensartede pandekager og saftige bøffer derhjemme.

Electrolux - Induktionskogeplade - EIS84486

Undgå gætterier med Fry-sensoren

Stol på Fry Sensor, og vær sikker på en jævn tilberedning. Sensoren holder den rigtige temperatur på pandens overflade, så du ikke skal bruge tid på at indstille varmen. Det er garantien for, at din mad steges rigtigt, hver gang.

Electrolux - Induktionskogeplade - EIS84486

Kontrollér din kogeplade med en intuitiv touch-skærm

Nyd en intuitiv oplevelse med vores touch-skærm i farver. Vælg den mad, du vil tilberede, så vil kogepladen vise live feedback for hver zone, så du nemt kan overvåge madlavningen. Den giver også trinvise instruktioner for fantastiske resultater hver gang. 

Electrolux - Induktionskogeplade - EIS84486

Kombinér zoner for mere tilberedningsplads med bro-funktionen

Med Bro-funktionen kan du kombinere to separate kogezoner og skabe én stor zone. Med automatisk justerede temperatur- og tidsindstillinger er den ideel til plancha-grill eller stegegryder.

Electrolux - Induktionskogeplade - EIS84486

Hob2Hood® for ren bekvemmelighed

Hob2Hood®-funktionen forbinder trådløst kogesektionen med emhætten. Emhættens sugestyrke indstilles automatisk efter effekten på kogepladen. Den gør det hårde arbejde, så du kan koncentrere dig – og dine hænder – om madlavningen.

Electrolux - Induktionskogeplade - EIS84486

Hver zone med hver sin timer

Det kan være svært at tilberede flere retter, men at indstille timere er nemt. Indstil individuel timer til hver kogezone. Når timeren er færdig, slukkes kogesektionen automatisk. Det er intelligent assistance, så hvert måltid sammensættes med lethed.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes