Produktinformation

Induktionskogesektion i 80 cm med Active Touch betjening og boosterfunktion. Kogepladen har Hob2Hood funktion, der automatisk tilkobler sig emhætte med samme funktion samt TotalFlex, der automatisk registrerer kogegrej af forskellig størrelse og form, og skaber en særlig kogezone dertil.

Fordele

Tilbered mad overalt på kogepladen

Vil du gerne have en kogeplade, som automatisk registrerer gryder og pander? Intet problem! Vil du gerne tilberede mad i gryder og på pander i alle størrelser? Intet problem! Med den responsive glasoverflade på 800 TotalFlex Hob kan du tilberede mad næsten overalt på kogepladen.

TotalFlex betyder, at der er plads til gryder og pander i alle størrelser

TotalFlex registrerer automatisk gryder og pander af forskellig form og størrelse, og skaber en kogezone under dem, så du kan placere og flytte dem på glasoverfladen på kogepladen.

Kogezoner lyser op med ActiveTouch

Når du placerer din gryde på kogepladen, lyser den tilsvarende slider-betjening automatisk. Så du ved intuitivt, hvilken slider du skal bruge til din madlavning. Du skal blot vælge den ønskede temperatur til din ret med et swipe med dint finger, og du vil hurtigt få lækre resultater.

Electrolux - Induktionskogeplade - HKA880MF

Hob2Hood® for ren bekvemmelighed

Hob2Hood®-funktionen forbinder trådløst kogesektionen med emhætten. Emhættens sugestyrke indstilles automatisk efter effekten på kogepladen. Den gør det hårde arbejde, så du kan koncentrere dig – og dine hænder – om madlavningen.

Intens varme, på et øjeblik med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funktionen for øjeblikkelig varme under madlavningen. Det er ideelt til at få retterne hurtigere klar. Du kan koge vand hurtigere end nogensinde før og få pandestegningen klar på et øjeblik.

Electrolux - Induktionskogeplade - HKA880MF

Hver zone har individuel timer.

Det kan være kompliceret at tilberede flere retter, men det bør ikke være kompliceret at indstille timere. Indstil individuelle timere for hver kogezone, og når tiden er gået, slukker kogezonen automatisk. Det er smart assistance, så hvert måltid bliver nemt og enkelt tilberedt.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone