Produktdetaljer

Induktionskogesektion i 80 cm med Active Touch betjening og boosterfunktion. Kogepladen har Hob2Hood funktion, der automatisk tilkobler sig emhætte med samme funktion samt TotalFlex, der automatisk registrerer kogegrej af forskellig størrelse og form, og skaber en særlig kogezone dertil.

Fordele

Tilbered mad overalt på kogepladen

Vil du gerne have en kogeplade, som automatisk registrerer gryder og pander? Intet problem! Vil du gerne tilberede mad i gryder og på pander i alle størrelser? Intet problem! Med den responsive glasoverflade på 800 TotalFlex Hob kan du tilberede mad næsten overalt på kogepladen.

TotalFlex betyder, at der er plads til gryder og pander i alle størrelser

TotalFlex registrerer automatisk gryder og pander af forskellig form og størrelse, og skaber en kogezone under dem, så du kan placere og flytte dem på glasoverfladen på kogepladen.

Kogezoner lyser op med ActiveTouch

Når du placerer din gryde på kogepladen, lyser den tilsvarende slider-betjening automatisk. Så du ved intuitivt, hvilken slider du skal bruge til din madlavning. Du skal blot vælge den ønskede temperatur til din ret med et swipe med dint finger, og du vil hurtigt få lækre resultater.

Electrolux - Induktionskogeplade - HKA880MF

Hob2Hood® for ren bekvemmelighed

Hob2Hood®-funktionen forbinder trådløst kogesektionen med emhætten. Emhættens sugestyrke indstilles automatisk efter effekten på kogepladen. Den gør det hårde arbejde, så du kan koncentrere dig – og dine hænder – om madlavningen.

Intens varme, på et øjeblik med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funktionen for øjeblikkelig varme under madlavningen. Det er ideelt til at få retterne hurtigere klar. Du kan koge vand hurtigere end nogensinde før og få pandestegningen klar på et øjeblik.

Electrolux - Induktionskogeplade - HKA880MF

Hver zone har individuel timer.

Det kan være kompliceret at tilberede flere retter, men det bør ikke være kompliceret at indstille timere. Indstil individuelle timere for hver kogezone, og når tiden er gået, slukker kogezonen automatisk. Det er smart assistance, så hvert måltid bliver nemt og enkelt tilberedt.

Tilbehør

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er dit sted. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Induktionskogeplade - HOI630MF
300 Induction 60

Klassisk kogeplade med 4 faste induktionszoner. Med booster-funktion, enkel touch betjening og Hob2Hood-funktion, som tillader at kontrollere emhættens sugestyrke direkte fra en kogesektion med samme funktion. Flere elektroniske funktioner såsom timer, børn...

Electrolux - Induktionskogeplade - HOB690PMF
900 SensePro 60

60 cm touchbetjent induktionskogeplade med facetsleben front, 4 Windmill zoner samt brofunktion. Det trådløse SensePro madlavningstermometer gør det muligt at lave sous vide på denne kogeplade. Denne model har Hob2Hood funktion, hvilket indebærer at det er ...

Electrolux - Induktionskogeplade - HKK870MI
600 Pure FlexiBridge 80

80 cm induktionskogeplade med FlexiBridge og 4 Windmill zoner i det elegante PureBlack design. Fleksible Windmill induktionszoner som giver større frihed for placering af dit kogegrej, samt et større induktionsfelt med mulighed for sammenkobling af op til 4...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes