Produktinformation

Vi ser efter det kogende vand, så du kan servere lækre retter. 700 SenseBoil® induktionskogesektionen holder øje med dit kogende vand. Den justerer automatisk temperaturen ved at vurdere, hvornår vandet er nær kogepunktet, og reducerer boblerne til en jævn simren. Du kan koncentrere dig om at lave lækre retter i stedet for at holde øje med, hvornår vandet kommer i kog. Føres hos udvalgte forhandlere.
Læs mere

Fordele

Vi ser efter det kogende vand, så du kan servere lækre retter

700 SenseBoil® induktionskogepladen holder øje med dit kogende vand. Den justerer automatisk temperaturen ved at vurdere, hvornår vandet er tæt på kogepunktet, og reducerer de stigende bobler til en jævn simren. Du kan koncentrere dig om at lave lækre retter i stedet for at holde øje med, hvornår vandet kommer i kog.

Det kogende vand er under kontrol med Boil Sensor

Boil Sensor registrerer, hvornår vandet i gryden når kogepunktet. Koge-til-simre-funktionen justerer automatisk temperaturen til en jævn simren. Det giver dig mere tid til at lave andre retter.

Hob2Hood® for ren bekvemmelighed

Hob2Hood® funktionen forbinder trådløst kogepladen med emhætten. Emhættens sugestyrke indstilles automatisk efter effekten på kogepladen. Den gør det hårde arbejde, så du kan koncentrere dig – og dine hænder – om madlavningen.

De fire individuelle zonebetjeninger giver komplet fleksibilitet

De individuelle zonebetjeninger giver dig fuld kontrol, når du tilbereder dit yndlingsmåltid. Navigér nemt i de forskellige indstillinger – fra aktivering af børnesikringen og indstilling af timere til brug af PowerBoost funktionen til hurtigt at tilberede din ret.

Intens varme på et øjeblik med PowerBoost

Aktivér PowerBoost funktionen for øjeblikkelig varme under tilberedning. Den er ideel til at få retterne klar hurtigere. Du kan koge vand hurtigere end nogensinde før og få panderne klar til stegning, når du har brug for dem.

Hver zone med hver sin timer

Det kan være svært at tilberede flere retter, men at indstille timere er nemt. Indstil individuel timer til hver kogezone. Når timeren er færdig, slukkes kogepladen automatisk. Det er intelligent assistance, så hvert måltid sammensættes med lethed.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone