Hvis du beslutter dig for at købe en induktionskomfur, er der ingen vej tilbage. Og det er godt
nyheder. Dette er den mest moderne og sikreste måde at lave mad på. Selve pladens overflade
opvarmes ikke - kun opvask og indhold opvarmes. Når der er små børn i huset, ligesom
os, dette er meget relevant. Det viser sig, at børn forstår, hvad varme gryder repræsenterer
de er i fare, men at en tom flad overflade er en overraskelse for dem. Men med induktion
der er ikke noget sådant problem. Desuden har denne model også beskyttelse mod utilsigtet
inklusion.
Og to af de sejeste funktioner, som jeg bruger dagligt:
automatisk tænding af emhætten (hvis du også har det af dette mærke) er noget, som jeg altid ikke har
nok, for når jeg normalt glemte at tænde emhætten, og hele lejligheden lugtede
noget stegt hvidløg. Og så signalerer komfuret hætten om, at de siger, det er tid og jævn
regulerer sugstyrken afhængigt af, hvad der koger der;
og det andet er turboopvarmning af vand! med automatisk overførsel til medium varme efter kogning. Derefter
der er, når for eksempel en fuld gryde med vand til pasta koger om et par minutter, gør det ikke
fortsætter med at koge yderligere, ovnen skifter til medium tilstand og venter på, at du gør det
gå tilbage til madlavning.
Og endelig kræver rengøring af den glaskeramiske kogeplade ikke noget
indsats. For det første holder intet simpelthen fast ved det, da overfladen i sig selv ikke gør det
varmer op; for det andet fjernes gamle pletter af stænkt fedt let, når
ved hjælp af en speciel skraber. Ellers er en fugtig klud nok som regel selv et vaskemiddel
afhjælpningen er ikke påkrævet dagligt.
Nem, hurtig og sikker - Induktion
Induktionsteknologi betyder hurtig og præcis varme på det rigtige sted. Områderne udenom holdes kolde og sikre. Den reagerer øjeblikkeligt på temperaturændringer. Den glatte overflade er nem at rengøre.