Produktdetaljer

Skuffen som varmer retter og fade. Hold tallerkner varme, opvarm retter og varm fade med 900 Varmeskuffen. Det betyder, at du kan koncentrere dig om dine gæster, velvidende at der tages hånd om endnu en lækker ret.

Fordele

Electrolux - Varmeskuffe - EBD4X

Skuffen som varmer retter og fade

Hold tallerknerne varme, opvarm retter og varm fade med 900 varmeskuffen. Det betyder, at du kan koncentrere dig om dine gæster, velvidende at der tages hånd om endnu en lækker ret.

Optø skånsomt i varmeskuffen

Optø maden omhyggeligt ved hjælp af vores varmeskuffe for fremragende resultater. I modsætning til at bruge en mikrobølgeovn bevarer den milde varme smag og konsistens. Til mad ligeså lækkert som den dag, du frøs den ned.

Hæv og efterhæv dej med varmeskuffen

Nyd professionelt bagværk med vores varmeskuffe. Det professionelle redskab bruger skånsom varme og efterhæver din dej, så dine brød får den helt rigtige konsistens og form. For ensartede, lækre resultater.

Electrolux - Varmeskuffe - EBD4X

Ensartet opvarmning med vores varmeskuffe

Vores varmeskuffe sikrer, at hver ret holdes ved en ensartet temperatur. Takket være luftcirkulationssystemet kan du være sikker på, at hver mundfuld er varm og lækker. Perfekt når du skal servere forskellige retter på forskellige tidspunkter.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes