Spar op til 20% med vores sommerudsalg -
KBD4T

900 Varmeskuffe til indbygning

Produktinformation
  • Produktet er en del af EcoLine serien. Med vores mest holdbare hvidevarer kan du spare på ressourcerne og bruge energien mere effektivt. Læs mere om EcoLine

FarveMatt Black
InstallationIntegreret
Udvendige mål, HxBxD, mm139x594x530
Indbygningsmål, HxBxD, mm141x560x550
Tilslutningseffekt, W415
Elementspænding, V220-240
El-tilslutning, amp.13
Frekvens, Hz50/60
Produktinformation
Skuffen som varmer retter og fade. Hold tallerkner varme, opvarm retter og varm fade med 900 Varmeskuffen. Det betyder, at du kan koncentrere dig om dine gæster, velvidende at der tages hånd om endnu en lækker ret. Føres hos udvalgte forhandlere.
Electrolux - Varmeskuffe - KBD4T
Skuffen som varmer retter og fade

Hold tallerknerne varme, opvarm retter og varm fade med 900 varmeskuffen. Det betyder, at du kan koncentrere dig om dine gæster, velvidende at der tages hånd om endnu en lækker ret.

Optø skånsomt i varmeskuffen

Optø maden omhyggeligt ved hjælp af vores varmeskuffe for fremragende resultater. I modsætning til at bruge en mikrobølgeovn bevarer den milde varme smag og konsistens. Til mad ligeså lækkert som den dag, du frøs den ned.

Hæv og efterhæv dej med varmeskuffen

Nyd professionelt bagværk med vores varmeskuffe. Det professionelle redskab bruger skånsom varme og efterhæver din dej, så dine brød får den helt rigtige konsistens og form. For ensartede, lækre resultater.

Electrolux - Varmeskuffe - KBD4T
Ensartet opvarmning med vores varmeskuffe

Vores varmeskuffe sikrer, at hver ret holdes ved en ensartet temperatur. Takket være luftcirkulationssystemet kan du være sikker på, at hver mundfuld er varm og lækker. Perfekt når du skal servere forskellige retter på forskellige tidspunkter.

woman on couch with mobile phone
Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter