Produktdetaljer

500 ColdSense køle-/fryseskab med DynamicAir og LowFrost-teknologi i fryseren. Skabet har elektronisk temperaturstyring, LED belysning i køl, samt SuperFrys-funktion i fryseren.

Fordele

Electrolux - Integreret køle-/fryseskab - ENT3FF18S

Op til 20% mindre madspild end konkurrenters produkt.*

500 ColdSense køle-/fryseskabet vender tilbage til den rette temperatur 40% hurtigere end standardkøleskabe efter åbning af døren eller tilføjelse af madvarer. Dette hjælper med at undgå temperaturchok for fødevarer og forhindre madspild, hvilket hjælper med at reducere madspild med op til 20%.*

*Baseret på intern test ved hjælp af en intern testmetode, der måler mad af dårlig kvalitet efter 6 dages opbevaring sammenlignet med et konkurrentprodukt med tilsvarende elektronisk styring.

Electrolux - Integreret køle-/fryseskab - ENT3FF18S

Op til 20% mindre madspild sammenlignet med et tilsvarende produkt uden ColdSense*

ColdSense bruger nøjagtige temperaturfølere til lynhurtigt at få køle-/fryseskabet tilbage på rette temperatur, når døren har været åbnet eller lukket. Dette hjælper med at undgå temperaturchok og fordærvede madvarer, hvilket bidrager til at reducere madspild med op til 20%.*

*Baseret på en intern testmetode, som måler madkvaliteten efter 6 dages opbevaring, sammenlignet med et tilsvarende produkt uden ColdSense.

Electrolux - Integreret køle-/fryseskab - ENT3FF18S

Konstant koldt med DynamicAir

DynamicAir sikrer en stabil temperatur indvendigt i køleskabet. Den lader kold luft cirkulere i køleskabet, så maden beskyttes mod opvarmning, selv når døren står åben.

Electrolux - Integreret køle-/fryseskab - ENT3FF18S

Mindre vedligeholdelse med LowFrost

Det integrerede LowFrost-system bevarer fryserens temperatur for at forebygge rimdannelse. For bedre ydeevne og mindre vedligeholdelse.

Præcis opbevaring af fødevarer med intern elektronisk kontrol

Få styr på opbevaringsforholdene for dine fødevarer med intern elektronisk kontrol. De praktiske LED indikatorer viser dig temperaturen, og indstillingerne fjerner ethvert gætværk.

Electrolux - Integreret køle-/fryseskab - ENT3FF18S

Fugtighedskontrol for friske grøntsager

Nyd lækre grøntsager med vores skuffe med fugtstyring. Ved at styre fugten i luften skabes det bedste miljø til opbevaring af maden. Lukning af ventilationshullerne skabes de ideelle forhold for krydderurter og bladgrønt. Med åbne huller gøres skuffen optimal til anden opbevaring.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone