Købsguide

Find det bedste køle-/fryseskab til dine madvarer

Madvarer

Hvilke madvarer har du ofte i dit køleskab og i din fryser?

Frisk frugt og grønt - Du bør vælge en variant, hvor køledelen har en grøntsagsskuffe samt dybere skuffer til større grøntsager. Hvis du har mange friske madvarer, kan det være en god idé med mere plads i køleskabet end i fryseren. 

Kød og fisk - Vælg en model med en NaturaFresh-skuffe som holder den rette temperatur, så dit kød og din friske fisk holder sig længere.

Drikkevarer - Overvej om du har behov for en vinhylde, flaskeholdere som kan justeres eller måske endda et indbygget vinkøleskab. Nogle køle-fryseskabe har også indbyggede ismaskiner.

Frysevarer - Hvis du ofte fryser din mad og har mange frysevarer, bør du vælge en model hvor fryseren er lige så stor som køledelen.

Side by side, fritstående eller køle-fryseskab til indbygning?

Hvilke slags køle-fryseskab passer bedst i netop dit køkken?

Fritsstående køle-fryseskabe - En kombination af køleskab og fryser med én dør per enhed. Vælg mellem modeller med en stor køledel og mindre fryser eller en med en lille fryser længst oppe.

Indbyggede køle-fryseskabe - Gemt bagved en skabslåge som matcher indretningen i køkkenet.

Side by side - har du god plads så vælg en variant, hvor du har køleskabet ved siden af fryseren.

Højde, bredde og dybde varierer, så se gerne hele sortimentet igennem, for at finde et produkt i den rette størrelse som passer dig og dit køkken.

Kapacitet

Køle-fryseskabets kapacitet måles i liter.

Op til 200 l – mindre husholdninger

200–300 l – mellemstore husholdninger

300–400 l – store husholdninger

Tip: Sørg for at der er plads tilovers i køleskabet, så luften kan cirkulere og køle på mest effektive måde.

Få en billigere elregning med et køle-fryseskab med energimærket A

Høj energieffektivitet er lige med lavere elregninger. Takket være øgede standardkrav og EUs energimærke a 2020 har alle produkter et energimærke som ranker fra A til G, hvor A er det mest energieffektive. 

Tip: Reducér engergiforbruget ved ikke at placere køleelementer tæt på varmekilder som radiatorer og ovne.

 

Vælg køle-fryseskab

Uanset hvad der står på menuen, sørger Electrolux' køle-fryseskabe for, at dine friske varer holder sig friske længere.

Se nærmere på kombinerede køle-frysere

Flex-serien

Fleksibilitet er nøglen. For os på Electrolux er det vigtigt, at vi kan skabe løsninger som gør din hverdag i køkkenet mere enkel. Bevar friskheden, tilpas pladsen, organisér mere effektivt og hav alt indenfor rækkevidde med dit nye køleskab fra Flex-serien. Gør det på din måde.

Revolutionerende plads og friskhed

Introducerer den ultimative plads. Eftersom den er ekstra lang, har 800 MultiSpace køle-fryseren mere plads end i de modeller med standardmål. Smarte opbevaringssløsninger giver fleksible måder at holde madvarene friske på - og du har altid plads til dine varer.

800 MultiSpace køle-fryser

800 MultiSpace køle-fryser

 • Smarte opbevaringsløsninger med MultiSpace
 • Tilpas hylderne i køleskabslågen som du vil
 • Omorganisér køleskabet så det passer til dine behov
 • moving tray in refrigerator
  SpinView®-tilbehør

  Vi lancerer markedets første rotérbare hylde. Den runde hylde kan roteres i begge retninger, og derfor behøver du ikke strække på dig, for at nå længst ind eller for at lede efter den rette vare. Nem adgang til din mad på kort sigt - og mindre madspild i længden. SpinView® kan købes som tilbehør.

 • CustomFlex®

  Hver ingrediens på sin plads. Hylderne i køleskabslågen kan tilpasses helt, som du ønsker det. Alt fra et bundt asparges til en bakke blåbær for plads. Du kan også fjerne en hylde helt, hvis du vil.

 • Desserter i køleskabet
  FlexiShelf

  Med FlexiShelf kan du omorganisere køleskabet, så det matcher dine behov. Den aftagbare, halvdybe glashylde kan trækkes helt eller halvt ud for at gøre plads til høje ting som flasker og kartoner. 

Pro-serien

Vores Pro-serie har de absolut bedste opbevaringsskuffer, fordi de kombinerer de seneste tekniker inden for opbevaring af mad.

Nøjagtig temperatur og tre gange så lang tids friskhed

900 NaturaFresh-skuffen sørger for, at dine madvarer holder sig friske tre gange så længe som i en almindelig køleskabsskuffe. Du kan justere temperatur- og fugtindstillinger med nøjagtighed for at skabe det perfekte miljø til din mad. 

900 NaturaFresh fridge

 • Lugtfrit køleskab med CleanAir-filter
 • Enkel håndtering med elektronisk touchkontrol
 • Oprethold en perfekt tekstur med FastFreeze
 • Køl madvarene med det samme med FastCool-funktionen
 • Friske grøntsager
  Multiflow

  Multiflow holder dine grøntsager lige så friske, som da du købte dem. Vores teknik sørger for, at kold luft cirkulerer for at opretholde en stabil temperatur. Denne køleprocess bevarer maden bedre og forhindrer, at den tørrer ud.

 • Køleskabsfiltre
  CleanAir Filter

  CleanAir-filteret eleiminerer uønsket lugt fra dit køleskab og din fryser ved at opfange og neutralisere de molekyler som forårsager lugten. For at opnå de bedste resultater skal filteret byttes ud hver sjette måned.  

 • LED-display on refrigerator
  Elektroniske touch-kontroller

  De elektroniske touch-kontroller giver dig adgang til alle dit køleskabs indstillinger og funktioner. Du kan nemt ændre temperaturen på LED-displayet.

Dine yndlingsingredienser forbliver friske

700 NaturaFresh-skuffen til køle-fryseskabe kan køle ned til en temperatur på 0 °C, hvilket er perfekt for kød og fisk. Det skaber de optimale forhold for at bevare ingredienserne og du kan være sikker på at kunne nyde din mad præcis som den skal smage.

700 NaturaFresh-skuffe til køle-fryseskabe

 • NaturaFresh - 0°C for maximum taste
 • Odour-free fridge with CleanAir Filter
 • Maintain perfect texture with FastFreeze
 • Cool ingredients in a second with FastCool
 • Frisk sallat på et skærebræt
  Multiflow

  MultiFlow holder dine grøntsager lige så friske, som da du købte dem. Vores teknik sørger for, at kold luft cirkulerer for at beholde en stabil temperatur. Denne køleskabsprocess opbevarer maden bedre og forhindrer, at den tørrer ud.

 • Køleskabsfilter
  CleanAir Filter

  Clean-Air-filteret eliminerer uønsket lugt fra dit køleskab og din fryser ved at opsnappe og neutralisere de molekyler som forårsager lugten. For at opnå de bedste resultater, skal filteret byttes hvert halve år.

 • LED-display på køleskab
  Electronic touch Controls

  De elektroniske touchkontroller giver dig adgang til alle køle-fryseskabets indstillinger og funktioner. Du kan nemt ændre temperaturen på LED-displayet.

Stabil temperatur og god smag - som varer længere

600 TwinTech® No Frost-skabet holder dine grøntsager lige så friske som da du købte dem. Luften som cirkulerer i fryseren er adskilt fra luften i køleskabet så luftfugtigheden og temperaturen forbliver konstante. Det sætter også en bremser for ophopning af rim og frost, så din mad holder sig endnu bedre.

600 TwinTech® No Frost køle-fryseskab

 • DynamicAir beholder en stabil temperatur og forhindrer at maden tørrer ud
 • Ingen kompromis hvad angår opbevaring med MaxiBox
 • TwinTech-kølesystemet bevarer madens smag og tekstur
 • Grøntsager i fryseren
  MaxiBox

  Nogle gange kan det være svært at have overblik over alle varer. Med MaxiBox-skufferne får du hurtigt styr på, hvad du har.

 • Vinflaske i køleskabet
  Vinhylde

  Hold dine drikkevarer kolde og udnyt pladsen i køleskabet med denne vinhylde. Vinhylden passer ind i de fleste køleskabe og er en smart måde, at spare plads på.

 • Desserter og ost i køleskab
  FlexiShelf

  Med FlexiShelf kan du omorganisere køleskabet helt efter dit behov. Den aftagbare, halvdybe glashylde kan trækkes både helt og halvt ud. På den måde får du både plads til høje flasker eller madvarer som kræver plads i bredden.

Mindre behov for afrimning 

Takket være det integrerede system i 300 LowFrost-køleskabet har det aldrig været mere enkelt at at holde frost og rim væk. Vores system reducerer ophopningen af frost, så du ikke behøver at afrimme lige så ofte.

300 Lowfros-køle-fryseskab

 • Nemmere afrimning med 300 LowFrost
 • Moderne og diskret belysning med LED
 • Spar plads med vinhylde
 • Salat og fisk i et køleskab
  FreshBox

  Vi har skabt FreshBox for at passe bedst muligt på dine yndlingsvarer. Opbevar kød og fisk i denne boks under perfekte forhold - uden at de kommer i kontakt med dine øvrige madvarer. Boksen holder en lavere temperatur end resten af køleskabet, så smag og friskhed bevares. 

 • Vinhylde
  Vinhylde

  Nyd et velorganiseret køleskab med den pladsbesparende BottleRack. Den er placeret nedenfor glashylden i dit køleskab og har plads til op til fire flasker ad gangen. 

 • Køleskabslåge
  LowFrost

  Mindre behov for afrimning. Takket være det integrerede system i køle-fryseren, har det aldrig været mere enkelt at fjerne is og frost. Vores system reducerer ophopningen af frost - så du ikke skal afrimme lige så ofte.