Læs mere om vores indbygningskøle-/fryseskabe

Vores udvalg af køle-/fryseskabe er optimeret for at gøre det let at vælge sunde og bæredygtige madvaner, så du kan bevare din mad, din sundhed og planeten. Vi værner om madkvaliteten ved at tilgodese tre vigtige krav til holdbarhed – jævn temperatur, den rette luftfugtighed og et forseglet kølemiljø.

Læs mere

Bæredygtige løsninger som gør din hverdag nemmere

Vi udvikler løsninger som beskytter madens kvalitet, så du kan nyde mere med mindre spild. Vi reducerer miljøbelastningen ved at vi sænker C02-udledningen med op til 20% og øger brugen af genbrugsplast og genanvendelige materialer.

 • Friske grøntsager
  Mindre madspild med Cold Sense

  Temperaturændringer på grund af at døren åbnes eller at varm mad stilles ind i køleskabet kan forringe madens kvalitet. Cold Senses reaktive sensorer justerer hurtigt temperaturen efter eventuelle udsving og køler hurtigere end almindelige køleskabe, så maden ikke når at blive dårlig.

 • To æbler på et skærebræt
  60% saftigere og mindre udtørret mad med TwinTech No Frost

  Avanceret dobbeltkøleteknologi og uafhængig luftcirkulation sikrer at den tørre luft i fryseren ikke bruges til at afkøle køleskabet som i standardkøleskabe uden NoFrost-teknologi. Med NoFrost behøver du aldrig mere afrime din fryser.

 • Grøntsagsskuffen GreenZone
  Op til 95% af vitaminerne bevares med GreenZone

  Den forseglede GreenZone-skuffe opretholder den rette luftfugtighed for frugt og grøntsager. Det lukkede miljø gør at frugt og grønt ikke visner eller mister vigtige mineraler.

 • Køle-fryseskabet Cooling 360°
  Maden beskyttes i hele køleskabet med Cooling 360°

  Med Cooling 360° kan du opbevare mad i alle hjørner af køleskabet. Beskyt madkvaliteten med jævn temperatur og korrekt luftfugtighed. Køleskabets bagvæg har en avanceret luftcirkulation som gør at kold luft aktivt fordeles ud i alle hjørner af køleskabet. Med bedre temperaturfordeling end et almindeligt køleskab, får alt i køleskabet den rette afkøling, uanset hvor det er placeret.

 • Vakuumbeholder
  Vakuumbeholder giver mindre madspild

  Vakuumforsegling hjælper med at bevare madens fugt, smag, tekstur og farve da det forhindrer fugten i at trænge ud. Udtørring og frostskader forhindres og gør at maden ser appetitlig ud længere. Manglen på luft kan dog gøre at rødt kød kan få en brunlig farve. Det er naturligt og er ikke et tegn på fordærvelse.

 • ECO-program display
  Smartere valg med ECO-programmet

  Få nem vejledning i hvordan du indstiller dit køle-/fryseskab mest energieffektivt og samtidig får optimal køling. ECO-meteret viser energiforbruget og guider dig til mere miljøvenlige og økonomiske valg, uden at du skal gå på kompromis med madens kvalitet.

Bedre løsninger. For en lysere fremtid.

 • Kuldioxid ikon
  Op til 20% mindre C02-udledning end tidligere produkter

  Vores nye produktsortiment udleder op til 20% mindre C02 sammenlignet med tidligere modeller.

  Klimaaftrykket beregnes ud fra materiale, proces og anvendelse. Energipåvirkningen sammenlignes med energiklasse F som indgangsniveau af Universitetet Marche Polytechnic.

 • Blåbær og hindbær i et køleskab
  Unikt køle-/fryseskab med genbrugsplast

  Vi er stolte over at præsentere vores unikke køle-/fryseskab med et interiør som er fremstillet af op til 70%* genbrugsplast. Plasten fra kasserede køleskabe bruges til at fremstille nye køleskabe. Dette er med til at reducere affald og skabe en cirkulær og bæredygtig produktion.

  *Køleskabets interiør rHIPS er fremstillet af op til 70% genbrugsplast. Det udgør 13% af det samlede interiør.

  I samarbejde med Coolrec, EU-markedsleder inden for WEEE-recirkulering og EcolStudio.

 • Nul deponi-ikon
  Nul deponi i vores fabrik

  Vi er stolte over at vores fabrik har fået nul-deponicertificering. Det betyder at vi hele tiden finder nye muligheder for materialegenbrug, at vi begrænser energigenbruget til ikke-genanvendeligt affald og minimerer mængden af affald der skal kasseres.

Se efter mærket FOR BETTER LIVING på vores produktsider

FOR THE BETTER-mærket er et udtryk for et mere bevidst valg med lavere miljøbelastning. Produkterne er fremstillet på en fabrik, der har investeret i at reducere CO2-udledningen og har nul deponi som mål.

Produkter der udspringer af Skandinavisk design – for at gøre din hverdag lettere

 • Grøntsager i køleskab
  Et mere bæredygtigt valg

  Vi har bæredygtighed for øje i alle led: fra den måde vi designer vores produkter på til den måde vi bruger dem i hjemmet. Det er derfor vi vælger materialer baseret på funktion, kvalitet og minimal miljøbelastning. Produkterne er fremstillet af sikkerhedscertificerede, bæredygtige materialer af høj kvalitet beregnet til at kunne være i kontakt med fødevarer.

 • Indersiden af en køleskabsdørr
  Designet til livet

  Et køleskab er ikke kun et sofistikeret teknologisk produkt. Det er også en indretningsdetalje som er designet til at blende ind i hjemmemiljøet og forbedre dagligdagen.

 • Trækker en skuffe ud i fryseren
  Designet til at holde

  Vi fokuserer på at udvikle produkter med lang holdbarhed. Vi er reguleret af krav fra myndighederne og alle vores produkter er testet for at sikre at de opfylder internationale standarder for holdbarhed. Der er lagt megen tid og omhu i at skabe et køleskab og en fryser som skal holde mange år ud i fremtiden.

Vi anbefaler at nyde mere og sløse mindre

Hvordan kan vi forlænge madens holdbarhed?

Brug fryseren, god emballage og tørring.

Kartofler og rodfrugter: 12-16°C, mørkt og helst ikke for fugtigt.

Bladgrønt: Høj luftfugtighed og temperatur omkring 3-4°C.

Tørrede produkter: Lav luftfugtighed, helst mørkt og ikke for varmt.

Tørret frugt, bær og grøntsager: Kan lufttørres, tørres i solen, i ovn, i dehydrator eller frysetørres.

Det er godt at bruge en lufttæt pose til nedfrysning af madvarer, men det er endnu bedre at bruge vakuum. Vakuumemballage forhindrer nemlig frostskader.

Madspild

Flere af tingene på listen kan reddes hvis de opbevares rigtigt.

• Frugt og grønt fejlplaceres og bliver glemt
• Brød kan fryses
• Ost kan også fryses eller bruges i madlavning/bagning

Almindelige fejl der fører til madspild

• Der handles for store mængder, som ikke når at blive spist
• Ferskvarer eller rester bliver glemt
• Maden opbevares forkert (emballage, temperatur)
• Maden bliver smidt ud når sidste holdbarhedsdato nærmer sig, selv om den ikke fejler noget.

Madlavningen starter i køleskabet

MultiChill 0°C​-appen hjælper dig med at forberede dine ingredienser bedst muligt. MultiChill-skuffen er temperaturstyret, og GreenZone+-skuffen er fugtighedsstyret, og tilsammen giver det den ultimative skræddersyede madopbevaring.

Fleksibel opbevaring samt en hjælpende app.

Fleksibel opbevaring samt en hjælpende app.

 • MultiChill 0°C-skuffe med temperaturstyring.
 • Optø frostvarer korrekt, marinér kød, opbevar rester eller sæt dej til hævning via appen.
 • Tilpas fugtniveauet til frugt og grøntsager med GreenZone+-skuffen.

900 MultiChill 0°C funktioner

 • MultiChill køle-fryseskab med temperaturstyret skuffe
  MultiChill ikon
  MultiChill 0°C​

  Den temperaturstyrede MultiChill 0°C-skuffe giver dig den ultimative fleksibilitet ved opbevaring af madvarer. Indstil den rette temperatur til opbevaring af kød, fisk og ost, marinering af kød, korrekt optøning, køling af drikkevarer eller endda frostvarer.

 • MultiChill kyl-frys app
  MultiChill app ikon
  Madprogrammer via appen

  Start madlavningen i køleskabet – ved at aktivere programmer via appen. Indstil din MultiChill-skuffe til at optø maden korrekt, marinere ingredienser, opbevare rester ved de ideelle 2⁰ eller lade dejen hæve natten over ved 5⁰ og få friskbagt morgenbrød.

 • MulitChill køle-fryseskab grøntsagsskuffe
  MultiChill køle-fryseskab grøntsagsikon
  GreenZone+-skuffe til grøntsager

  Med GreenZone+ bliver det endnu lettere at nyde frisk frugt og friske grøntsager. GreenZone+-skuffen regulerer luftfugtigheden og skaber det perfekte miljø til opbevaring af friske råvarer, hvilket bevarer smag, konsistens og farve.

 • MultiChill konvertibelt fryserum
  MultiChill køl eller frys ikon
  Fryseren bliver til køleskab

  Køleskab eller fryser. Har du brug for mere køleskabsplads, kan fryserummet indstilles til at køle kød, fisk, mejeriprodukter eller frisk pasta.

 • MultiChill køle-fryseskab i genbrugsmaterialer
  MultiChill køle-fryseskab genbrug ikon
  Interiør i genbrugsmateriale

  Ny, grønnere innovation. Electrolux køle-/fryseskabet har et interiør, der består af 70% genbrugsplast. Plast fra kasserede køleskabe bruges til at fremstille nye køleskabe og er med til at reducere miljøpåvirkingen.

Køle-/fryseskab fyldt med grøntsager

Optimal køling, mindre madspild*

Køle-/fryseskabet 800 Cooling 360° har flere luftkanaler for at optimere kølingen. Det bevarer madvarernes kvalitet på alle hylder i køleskabet, og er med til at reducere madspild med 28%*. Rustfrit stål giver dit køkken et elegant og stilrent look.

800 Cooling 360° – integreret køle-/fryseskab

800 Cooling 360° – integreret køle-/fryseskab

 • 30% bedre temperaturfordeling med Cooling 360° giver mindre madspild. ¹
 • GreenZone bevarer op til 95% af madens vitaminer. ²
 • Med TwinTech® NoFrost dannes der ikke is, så køleskabet opnår en optimal luftfugtighed.

800 Cooling 360° funktionen

 • Køle-/fryseskab med åben dør
  Cooling 360-ikon
  Cooling 360°

  Cooling 360° er med til at reducere madspild og bevarer næringsstoffene ved hjælp af avanceret afkøling i hele køleskabet. 30% bedre temperaturfordeling på alle hylder med effektive luftkanaler sikrer, at madvarerne er beskyttet, uanset hvor du placerer dem.

 • Grønne grøntsager i en lukket skuffe
  GreenZone-ikon
  Forseglet skuffe – GreenZone**

  GreenZone er den ideelle opbevaringsskuffe. Den fjerner overflødig fugt og beholder den rette mængde fugt til dine grøntsager. Dette bevarer op til 95% af vitaminerne efter 11 dage, da produkterne beskyttes med den rette mængde fugt. ²

 • Frisk salat
  TwinTech ikon
  TwinTech® No Frost

  Det intelligente dobblte kølesystem TwinTech® NoFrost bevarer fugtigheden i ingrediensene. Køleskab og fryser køles uafhængigt af hinanden med et system, som er overlegent i forhold til standardmodeller med NoFrost. I fryseren dannes ingen frost. Med TwinTech® NoFrost holder køleskabet den rette fugtighed, og maden risikerer ikke at udtørre.

 • Laks i ExtraChill skuffe
  ExtraChill-ikon
  ExtraChill **

  ExtraChill: ideel til at bevare smag og tekstur i fisk, kød og ost. Den udtrækkelige skuffe sikrer et miljø med lavere temperatur sammenlignet med resten af køleskabet på grund af den aktive cirkulation af kold luft.

 • Tilpasset plads i køleskabet
  CustomFlex-ikon
  CustomFlex**

  Med CustomFlex® kan du tilpasse opbevaringspladsen i køleskabsdøren. Dørens inderside har beholdere i forskellige størrelser, så du kan tilpasse pladsen efter dine behov. Beholderne kan tages ud, så du nemmere kan komme til.

 • Højt køle-/fryseskab
  MultiSpace-ikon
  MultiSpace**

  MultiSpace skabet er højere end et standardskab, så du får ekstra plads til at opbevare og organisere flere madvarer.

*Sammenlignet med køleskabet 500 ColdSense. Baseret på eksterne tests af holdbarheden af ost og kogt skinke opbevaret i køleskab. Resultatet kan variere afhængigt af fødevaretype. Forventet potentiel reduktion af madspild er kun baseret på hvidevarens ydeevne og ikke brugeradfærd.
¹ Sammenlignet med egne produkter baseret på gentagne interne tests.
² Graden af vitaminbevaring baseret på en ekstern test af bibeholdt vitamin C i blåbær efter 11 dage i GreenZone-skuffen.
**Fås på udvalgte modeller.

Kvinde holder grøntsager i hånden

Her bevares vitaminerne

Køle-/fryseskabet 700 GreenZone har en lukket skuffe hvor luftfugtigheden holdes på et idéelt niveau. Den bevarer op til 95% af vitaminerne efter 11 dage ved at beskytte frugt og grøntsager med den rette mængde fugt.*

*Vitaminernes bevaringsgrad baseret på ekstern test af C-vitamin i blåbær efter 11 dage i GreenZone-skuffe.

700 GreenZone

700 GreenZone

 • GreenZone bevarer op til 95% af vitaminerne.*
 • DynamicAir bibeholder en jævn temperatur og forhindrer at fødevarerne udtørrer.
 • Rimdannelse forhindres med TwinTech® No Frost. Giver dine råvarer optimal luftfugtighed.

700 GreenZone-funktioner

 • Grøntsager i en køleskabsskuffe
  GreenZone ikon
  Forseglet skuffe – GreenZone

  GreenZone er den ideelle opbevaringsskuffe, som fjerner overskydende luftfugtighed, mens den bevarer den rette mængde fugt til dine grøntsager. Dette bevarer op til 95% af vitaminerne efter 11 dage, ved at beskytte varerne med den rette mængde luftfugtighed.

 • Kål på et skærebræt
  TwinTech ikon
  TwinTech® No Frost

  TwinTech® No Frost intelligente dobbelte kølesystem bevarer ingediensernes fugtighed. Køleskabet iog fryseren afkøles separat sammenlignet med andre standardmodeller og forhindrer rimdannelse. Med TwinTech® No Frost holder køleskabet den rette luftfugtighed og det giver 60% mindre udtørring.

 • Røde bær i et køleskab
  DynamicAir ikon
  DynamicAir**

  DynamicAir sørger for at holde en jævn temperatur i køleskabet. Kold luft cirkulerer i hele køleskabet, og det gør at din mad også beskyttes når døren åbnes.

 • Zucchini i en køleskab
  ExtraZone ikon
  ExtraZone-skuffe

  Separat opbevaring til forskellige fødevare-grupper, så du har orden i køleskabet og de rette råvarer lige ved hånden.

 • Åbent køleskab
  MaxiSpace ikon
  MaxiSpace**

  Med MaxiSpace får du 45% mere kapacitet end i et standard køle-/fryseskab.* Det er højere og bredere end almindelige køleskabe og har masser af plads.

  *Sammenlignet med et køle-/fryseskab i standardstørrelse

 • Grøntsager på et køkkenbord
  MultiFlow ikon
  Multiflow**

  Maden holder sig bedst med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur i dit køleskab og det forhindrer at dine fødevarer udtørrer. Det skaber et miljø som holder madvarerne friske indtil næste gang du handler.


*Vitaminernes bevaringsgrad baseret på ekstern test af C-vitamin i blåbær efter 11 dage i GreenZone-skuffe.
**Fås på udvalgte modeller

TwinTech kyl-frys

Bevarer råvarernes saftighed og væskeindhold

Det dobbelte kølesystem bibeholder et perfekt fugtighedsniveau og beskytter dine fødevarer mod udtørring. Det sørger også for at du aldrig mere behøver at afrime.*

600 TwinTech® NoFrost

600 TwinTech® NoFrost

 • TwinTech® No Frost holder optimal luftfugtighed og skal ikke afrimes.
 • DynamicAir bibeholder en jævn temperatur og forhindrer at fødevarerne udtørrer.
 • Opbevaringspladsen i døren kan tilpasses med CustomFlex®.

600 TwinTech® NoFrost-funktioner

 • Kål på et skærbræt
  TwinTech ikon
  TwinTech® NoFrost

  TwinTech® NoFrost intelligente dobbelte kølesystem bevarer ingediensernes fugtighed. Køleskabet og fryseren afkøles separat sammenlignet med andre standardmodeller og forhindrer rimdannelse.

 • Røde bær i køleskab
  DynamicAir ikon
  DynamicAir**

  DynamicAir sørger for at holde en jævn temperatur i køleskabet. Kold luft cirkulerer i hele køleskabet, og det gør at din mad også beskyttes når døren åbnes.

 • Mand organiserer maden i køleskabsdøren
  CustomFlex ikon
  CustomFlex**

  CustomFlex® giver dig mulighed for at tilpasse pladsen i køleskabet. I døren er der flytbare beholdere i forskellige størrelser, så du kan tilpasse opbevaringspladsen efter behov. Beholderne kan endda tages ud, så de er lettere at komme til.

 • Grøntsager på køkkenbord
  MultiFlow ikon
  Multiflow**

  Maden holder sig bedst med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur i dit køleskab og det forhindrer at dine fødevarer udtørrer. Det skaber et miljø som holder maden frisk indtil næste gang du handler.

 • Zucchini i et køleskab
  ExtraZone ikon
  ExtraZone-skuffe**

  Separat opbevaring til forskellige fødevare-grupper, så du har orden i køleskabet og de rette råvarer lige ved hånden.

 • Grøntsager i en køleskabsskuffe
  ExtraChill ikon
  ExtraChill**

  ExtraChill-skuffen er idéel til at bevare smag og tekstur på f.eks. charcuterie og ost. Den udtrækkelige skuffe sikrer at der er et miljø med lavere temperatur end i resten af køleskabet, på grund af den aktive cirkulation af kold luft.

*Intern test af Twin Tech-teknologien, som måler fugtniveauet efter ni dages opbevaring. Sammenlignet med eget produkt med fordamper.
**Fås på udvalgte modeller

500 ColdSense køle-fryseskab

Bevar madens kvalitet

For at forhindre store temperaturudsving, sørger sensorerne i ColdSense for at køle-/fryseskabet hurtigt får den rette temperatur igen når døren har været åben. Det beskytter dine madvarer.

500 ColdSense

500 ColdSense

 • ColdSense minimerer madspild med op til 20%.*
 • Med LowFrost-teknologien behøver du aldrig mere afrime fryseren.
 • DynamicAir bibeholder en jævn temperatur og forhindrer at fødevarerne udtørrer.

500 ColdSense-funktioner

 • Friske grøntsager
  ColdSense ikon
  ColdSense

  ColdSense justerer temperaturen hurtigere end standard-køleskabe hver gang døren har været åben. Det er med til at undgå at madvarerne udsættes for temperaturchok, som kan føre til fordærvelse. Madspildet kan dermed reduceres med op til 20%.

 • Frosne hindbær og blåbær
  LowFrost ikon
  LowFrost

  Det integrerede LowFrost-system styrer temperaturen i fryseren, så der ikke opstår rim. Det giver bedre ydelse og mindre vedligeholdelse for dig.

 • Jordbær i køleskab
  DynamicAir ikon
  DynamicAir**

  DynamicAir sørger for at holde en jævn temperatur i køleskabet. Kold luft cirkulerer i hele køleskabet, og det gør at din mad også beskyttes når døren åbnes.


*Intern test hvor man måler madens kvalitet efter seks dages opbevaring. Sammenlignet med et tilsvarende produkt uden ColdSense.
**Fås på udvalgte modeller

Se vores køle-/fryseskabe

Skandinavisk design – udviklet for at gøre din hverdag lettere. Find det køle-/fryseskab der passer dig via vores købsguide.

Vælg køle-/fryseskabstype

Hvilken type køle-/fryseskab passer til dit køkken?

Side-by-side - Et køle-fryseskab i fuld højde med stor kapacitet. Ismaskine og vanddispenser fås på udvalgte modeller.

Fritstående køle-/fryseskab - en kombination af køleskab og fryser stablet på hinanden med separate døre. Du kan vælge mellem modeller hvor fryseren er oppe eller nede.

Integreret - Køle-/fryseskabet er skjult bag en skabsdør. Vælg et kombineret køle-/fryseskab eller separate enheder.

Højde, bredde og dybde kan variere, så gå på opdagelse i vores udvalg for at finde de rette dimensioner til netop dit køkken.

Mål og kapacitet

Indbygningskøle-/fryseskabe fremstilles normalt i standardstørrelser så de passer ind i køkkenskabet bag en låge. Fritstående modeller kan derimod variere afhængig af højde og bredde. Køle-/fryseskabe fra Electrolux strækker sig fra 60 cm til 75 cm i bredden og op til 190 cm i højden. MaxiSpace-køleskab og fryser giver dig f.eks. 45% mere kapacitet end integrerede standardmodeller. Alle mål findes på vores produktsider.

Køle-/fryseskabes kapacitet måles i liter.
op til 200 liter – små husstande
200-300 liter – middelstore husstande
300-400 liter – store husstande

Markedets hurtigste installation

Med kun 73 installationstrin får du dit nye køle-/fryseskab installeret på plads – hurtigt og nemt. Dørdesignet har begrænset bredde for at sikre at køle-/fryseskabet kan installeres uden at kollidere med inventar i nærheden. For at gøre installationen af køle-/fryseskabet så enkel som muligt, medfølger skabeloner som hjælper dig med at placere skabet nøjagtigt uden at du behøver måle op.

Lydniveau

Vil du have et stille og behageligt køkkeniljø uden forstyrrende støj, skal du vælge et køle-/fryseskab med lav decibelværdi (dB). Lydeffektniveauet i køle-/fryseskabe afhænger af flere faktorer så som størrelse, vægt, vibrationer, rør og kompressorer. Disse kan variere mellem forskellige modeller. Electrolux har støjsvage køle-/fryseskabe mellem 33-35 dB (A).

Mere støjsvage produkter

Med vores nye sortiment kan du sænke lydniveauet med 1 dB (A), sammenlignet med tidligere produktmodeller. Det skyldes syv gange færre vibrationer og nye metoder til at forbedre det oplevede støjniveau.

Energieffektivitet

Høj energieffektivitet betyder lavere elregning. Energiklassen på alle køle-/fryseskabe går fra A til G, hvor A er mest energieffektiv.

Tip! Sænk energiforbruget ved at placere dit køle-/fryseskab med god afstand til radiator eller ovn.

Hvad opbevarer du i køle-/fryseskabet?

Grøntsager og frugt – Led efter køleskabe med dybe skuffer der har plads til store grøntsager. Har du store mængder friske råvarer, bør du overveje et skab med større kølerum end fryser.

Fisk og kød – NaturaFresh-skuffen fås til udvalgte produkter og i den holder fisk og kød længere.

Drikkevarer – Overvej et køle-/fryseskab med et vinstativ, justerbare hylder og et integreret vinkøleskab. Visse modeller har også en indbygget ismaskine.

Frysevarer – Hvis du plejer at fryse mad ind, bør du lede efter en model hvor fryseren er lige så stor som køle-delen.

Se vores køle-/fryseskabe

Skandinavisk design – udviklet for at gøre din hverdag lettere. Find det køle-/fryseskab der passer dig via vores købsguide.

Klar til at købe?
Eller fortsæt til næste serie.