Produktdetaljer

Smalt køleskab med separat fryser i toppen af skabet. I køledelen findes godt fleksibilitet for opbevaringen og godt overblik med det energibesparende LED lys. Med elektronisk temperaturstyring. Venstrehængsling er ikke muligt.

Fordele

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF14W0

Op til 20% mindre madspild end konkurrenters produkt.*

500 ColdSense køle-/fryseskabet vender tilbage til den rette temperatur 40% hurtigere end standardkøleskabe efter åbning af døren eller tilføjelse af madvarer. Dette hjælper med at undgå temperaturchok for fødevarer og forhindre madspild, hvilket hjælper med at reducere madspild med op til 20%.*

*Baseret på intern test ved hjælp af en intern testmetode, der måler mad af dårlig kvalitet efter 6 dages opbevaring sammenlignet med et konkurrentprodukt med tilsvarende elektronisk styring.

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF14W0

Op til 20% mindre madspild sammenlignet med et tilsvarende produkt uden ColdSense*

ColdSense bruger nøjagtige temperaturfølere til lynhurtigt at få køle-/fryseskabet tilbage på rette temperatur, når døren har været åbnet eller lukket. Dette hjælper med at undgå temperaturchok og fordærvede madvarer, hvilket bidrager til at reducere madspild med op til 20%.*

*Baseret på en intern testmetode, som måler madkvaliteten efter 6 dages opbevaring, sammenlignet med et tilsvarende produkt uden ColdSense.

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF14W0

Mindre vedligeholdelse med LowFrost

Det integrerede LowFrost-system bevarer fryserens temperatur for at forebygge rimdannelse. For bedre ydeevne og mindre vedligeholdelse.

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF14W0

Kompressor med fem års garanti

Nyd den totale tryghed ved at vide, at kompressoren har fem års garanti. Garantien dækker fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Vælg køleskabsindstillinger med elektronisk betjening

Elektronisk betjening giver dig mulighed for at justere køleskabets indstillinger og indvendige temperatur.

Electrolux - Køle-/fryseskab - LTB1AF14W0

Bevar perfekt konsistens med FastFreeze

FastFreeze systemet fryser hurtigt friske madvarer, så vitaminer, konsistens, smag og alle de sunde kvaliteter bevares bedre.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone