Produktinformation

Variable temperaturer for friskere smage. Indstil variable temperaturer fra -7°C til 5°C, med MultiChill 0° skuffen. Det hjælper med at bevare madens smag og konsistens i længere tid, så du kan reducere madspild. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Side-by-side køle-/fryseskab - EAT6HE59U0

Variable temperaturer for friskere smage

Indstil variable temperaturer fra -7°C til 5°C, med MultiChill 0° skuffen. Det hjælper med at bevare madens smag og konsistens i længere tid, så du kan reducere madspild.

Electrolux - Side-by-side køle-/fryseskab - EAT6HE59U0

MultiChill 0° temperaturindstillinger tilpasses til dine madvares behov

MultiChill 0° skuffen giver dig mulighed for at vælge den ideelle temperatur til dine madvarer. Med et spænd fra -7°C til 5°C, kan du bevare madvarernes smag og konsistens i længere tid.

Electrolux - Side-by-side køle-/fryseskab - EAT6HE59U0

Giv dine produkter et bedre miljø med FreshZone

Skab det perfekte konserveringsmiljø for dine frugter og grøntsager med FreshZone-skuffen. Bevar fugtighedsniveauer for at hjælpe med at bevare mad i længere tid, hvilket reducerer madspild.

Smag og aroma er altid i top med MultiFlow

Maden holder sig optimalt med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur i køleskabet, så dine ingredienser ikke tørrer ud. Den skaber et miljø, som holder maden lækker, indtil næste indkøbstur.

Electrolux - Side-by-side køle-/fryseskab - EAT6HE59U0

Nem betjening med elektronisk touchbetjening

Elektronisk touchbetjening giver nem adgang til køleskabets indstillinger og funktioner, så du kan styre temperaturen afhængigt af dine behov. Ultimativ betjening lige ved hånden.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone