Electrolux Masterpiece Collection Food Processor EFP9400

3,5

3,5 (3 Anmeldelser)

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

Et smagfuldt resultat

PowerTilt® teknologi blander alle ingredienser med perfektion. Med lavere hastighed og temperatur bevares farve og smag og giver et silkeagtigt og smagfuldt resultat

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

Unik PowerTilt®-teknologi

PowerTilt innovation får det bedste frem i både dine ingredienser og din madlavning. Hemmeligheden ligger i kombinationen af de store titaniumcoatede knivblade, en skål med præcis tilt-funktion og en kraftig 1200 W induktionsmotor – som sikrer fantastisk smag og suveræne resultater hver gang.

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

1200 W TurboBoost induktionsmotor

Kraftig 1200 W TurboBoost induktionsmotor gør selv de sværeste opgaver til en leg med inspirerende resultater. Kombinationen af styrke, store titaniumcoatede knive og PowerTilt innovation sikrer dig overlegen ydeevne hver gang.

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

Alsidigt tilbehør

Uanset opgaven, kan du være sikker på, at der findes et tilbehør til den! Med store og små hakkeknive, en minihakker skål, dejkrog, piskeris, vendbar riveskive, justerbar snitteskive og en pommes frites-skive – er du fuldt udstyret til at kreere lækre retter.

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

Titaniumbelagte knivblade

De titaniumbelagte knivblade er udviklet til at holde sig skarpere i længere tid og gøre smagen af dine ingredienser endnu bedre. Knivbladene arbejder sammen for at skære, hakke og snitte selv de vanskeligste ingredienser – og sikrer suveræne resultater hver gang.

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

4,2 liters og 2,2 liters skåle med tilt-funktion

Med de fleksible 4,2 liters og 2,2 liters skåle med tilt-funktion har du frihed til at vælge at tilberede mindre retter eller invitere hele familien til fest. Hver skål leveres med præcis tilt-funktion, som sikrer både suveræn ydeevne og fantastiske smagsoplevelser.

Tekniske specifikationer

 • Farve: Sølv metallic
 • Sekundær farve: Sort
 • Effekt, Watt: 1200
 • Skål, ltr: 4,2/rustfri stål
 • Ekstra skål, ltr: 1,2
 • Ledningslængde, m: 1
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 480x230x280
Specifikation
 • 4 knivblade: Antal knivblade i denne maskine.
 • Puls funktion: Tilbyder en række pulsindstillinger med forskellige hastigheder, så du kun får de rigtige teksturer til hver opskrift.
 • Turbofunktion : Hold turboknappen inde når du har behov for det. Effekten øges øjeblikkeligt.
 • Sikkerhedslås under brug: For din sikkerheds skyld låses maskinen under brug.
 • Ledningsopbevaring: Praktisk og nem opbevaring af ledningen.
 • Løsdele tåler maskinopvask: Nem rengøring af løsdele.
 • Tilberednings- og dejkrog: Knive til skålen i rustfrit stål og plastikknive til dejæltning
 • Pommes frites-skive: Lav dine egne lækre pommes frites med denne medfølgende skive.
 • Mikser-bæger: Dedikeret bæger/skål medfølger til hurtig miksning.
 • Piske-skive: Med denne skive til piskning, kan du eksempelvis nemt piske flødeskum eller lave din egen hjemmelavede mayonnaise.
Ydelse
 • Effekt, Watt: 1200
Installation
 • Farve: Sølv metallic
 • Sekundær farve: Sort
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 480x230x280
Andet
 • Produktnummer (PNC): 910 013 222
 • Skål, ltr: 4,2/rustfri stål
 • Ekstra skål, ltr: 1,2
 • Ledningslængde, m: 1
 • EAN: 7332543556816

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

{{ props.errorNickname }}

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

2

Jeg føler mig lurt ...

Af Magni På 22 februar 2020 Oversat fra norsk

Ønskede at bruge nogle penge på at få en ordentlig maskine, der tog større mængder og var kraftig nok.
Det siger, at det skulle tage 4,2 liter, det gør det ikke ... 3 liter vand var det maksimale, jeg kunne have i det.
Skålen er muligvis 4,2 liter, men den skal være med luft og ikke noget jeg kan bruge.
Forsøgte at fremstille fiskeyngel af 700 g fisk, det gjorde ikke maskinen, så stoppede den bare. Måtte fange fisken i to vendinger, og den havde og en billig maskine klar.
Så tænkte jeg, at jeg skulle prøve en opskrift, der var i maskinens brugsanvisning. Forsøgt hvetebagerecept og brugte digital vægt for at få den rigtige mængde, derefter stoppede maskinen og startede aldrig igen.
Blev sendt ind til reparation, hvor de siger, at motoren er skiftet.
Nu har jeg prøvet pizza dej opskriften, og maskinen havde et problem med den og. Turde ikke køre den, før jeg var tilfreds, da maskinen næsten stoppede.
Har prøvet det på revet ost, det gik godt.
Minus for mange dele til at vaske, og den dej kommer ind i skaftet, når en strikker.
Ville ikke have brugt så mange penge på denne maskine, hvis jeg havde vidst, hvor svag den er.

Automatisk oversat af Google

 • Design
  3
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Det har aldrig været lettere at skære, hugge og piske!

Af Sara På 21 juni 2018 Oversat fra italiensk

Jeg kan ikke lide at bruge for meget tid i køkkenet, men det betyder ikke, at jeg ikke kan lide at forberede sund, enkel og hurtig mad, og denne foodprocessor er blevet min trofaste ledsager i næsten alle mine daglige kulinariske eventyr. Skal jeg forberede bunden af en sauce eller en sauce? Med min EFP9400 i en gestus har jeg alle de ingredienser, jeg har brug for, makuleret med præcision. Kan jeg lide en guacamole? I løbet af to minutter er jeg klar til at bringe dem til bordet. Knusing af is er absolut ikke noget problem for dets tre titanbelagte klinger, såvel som at forberede sunde frugt- og grønsags smoothies til hele familien. Karaffen har faktisk en kapacitet på cirka to liter, så på én gang kan jeg få en god mængde juice af enhver smag. Enkel at bruge, kraftfuld og virkelig effektiv, det kan rengøres i en bevægelse med en fugtig klud eller lægges i opvaskemaskinen. Det er virkelig rart også æstetisk: holdes på arbejdsfladen, når det ikke er i brug, møblerer køkkenet. Låget er udstyret med en praktisk målehætte og en sikkerhed, der forhindrer, at det skrues løs, når det er i drift, og med små børn i huset er sådan noget virkelig værdsat! Jeg kan kun anbefale denne semi-professionelle robot til dem som mig på udkig efter brugervenlighed og spar tid uden at opgive friske, sunde retter og ønsker frisklavet. Det tager lidt plads og er udstyret med et helt sæt knive (både til julienne og skiver) og to containere med forskellige kapaciteter. At skabe i køkkenet har aldrig været så sjovt. Den eneste fejl? Jeg tilføjede tilbehør 'pisker', der måske købes separat, for at gøre det virkelig komplet til ethvert behov, fra piskning af æggehvider til blanding af flydende dej. Jeg løste problemet ved at købe en visp, der skal samles separat! Jeg anbefaler det virkelig: det fortjener alle de mulige stjerner, især for den høje kvalitet af de materialer, der udgør det, på trods af konstant brug fra min side til at tilberede hverdagslige retter!

Automatisk oversat af Google

 • Design
  5
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  5
 • Sara anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

Professionel foodprocessor, der giver stor tilfredshed

Af Giorgia På 31 maj 2018 Oversat fra italiensk

Jeg købte denne foodprocessor, fordi vi i min familie er små mesterkokke, og vi laver ofte specielle opskrifter og i store mængder. Vi er fuldt ud tilfredse med valget. Julienne og skiver tilbehør er fænomenal, det tager kun et par sekunder at skære store mængder. Den store mund er meget behagelig at indsætte den mad, der skal skæres. God kniv til makulering og praktisk til den mindre beholder til mindre mængder. Den eneste lille mangel, der er gjort op af det faktum, at vi heldigvis har en planetblander, der emulgerer, pisker ingredienserne for at fremstille slik er ikke så let som de andre funktioner. Dette er den eneste grund til, at jeg ikke giver 5 stjerner. Men efter at have købt det til at hugge og klippe, vil jeg sige, at jeg er fuldt ud tilfreds!

Automatisk oversat af Google

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  5
 • Giorgia anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt