Electrolux The Masterpiece Collection Food Processor EFP9400

3,5

3,5 (3 Anmeldelser)

Et smagfuldt resultat

PowerTilt® teknologi blander alle ingredienser med perfektion. Med lavere hastighed og temperatur bevares farve og smag og giver et silkeagtigt og smagfuldt resultat

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

Unik PowerTilt®-teknologi

PowerTilt innovation får det bedste frem i både dine ingredienser og din madlavning. Hemmeligheden ligger i kombinationen af de store titaniumcoatede knivblade, en skål med præcis tilt-funktion og en kraftig 1200 W induktionsmotor – som sikrer fantastisk smag og suveræne resultater hver gang.

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

1200 W TurboBoost induktionsmotor

Kraftig 1200 W TurboBoost induktionsmotor gør selv de sværeste opgaver til en leg med inspirerende resultater. Kombinationen af styrke, store titaniumcoatede knive og PowerTilt innovation sikrer dig overlegen ydeevne hver gang.

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

Alsidigt tilbehør

Uanset opgaven, kan du være sikker på, at der findes et tilbehør til den! Med store og små hakkeknive, en minihakker skål, dejkrog, piskeris, vendbar riveskive, justerbar snitteskive og en pommes frites-skive – er du fuldt udstyret til at kreere lækre retter.

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

Titaniumbelagte knivblade

De titaniumbelagte knivblade er udviklet til at holde sig skarpere i længere tid og gøre smagen af dine ingredienser endnu bedre. Knivbladene arbejder sammen for at skære, hakke og snitte selv de vanskeligste ingredienser – og sikrer suveræne resultater hver gang.

Electrolux - Foodprocessor - EFP9400

4,2 liters og 2,2 liters skåle med tilt-funktion

Med de fleksible 4,2 liters og 2,2 liters skåle med tilt-funktion har du frihed til at vælge at tilberede mindre retter eller invitere hele familien til fest. Hver skål leveres med præcis tilt-funktion, som sikrer både suveræn ydeevne og fantastiske smagsoplevelser.

Tekniske specifikationer

 • Farve: Sølv metallic
 • Sekundær farve: Sort
 • Effekt, Watt: 1200
 • Skål, ltr: 4,2/rustfri stål
 • Ekstra skål, ltr: 1,2
 • Ledningslængde, m: 1
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 480x230x280
Specifikation
 • 4 knivblade: Antal knivblade i denne maskine.
 • Puls funktion: Tilbyder en række pulsindstillinger med forskellige hastigheder, så du kun får de rigtige teksturer til hver opskrift.
 • Turbofunktion : Hold turboknappen inde når du har behov for det. Effekten øges øjeblikkeligt.
 • Sikkerhedslås under brug: For din sikkerheds skyld låses maskinen under brug.
 • Ledningsopbevaring: Praktisk og nem opbevaring af ledningen.
 • Løsdele tåler maskinopvask: Nem rengøring af løsdele.
 • Tilberednings- og dejkrog: Knive til skålen i rustfrit stål og plastikknive til dejæltning
 • Pommes frites-skive: Lav dine egne lækre pommes frites med denne medfølgende skive.
 • Mikser-bæger: Dedikeret bæger/skål medfølger til hurtig miksning.
 • Piske-skive: Med denne skive til piskning, kan du eksempelvis nemt piske flødeskum eller lave din egen hjemmelavede mayonnaise.
Ydelse
 • Effekt, Watt: 1200
Installation
 • Farve: Sølv metallic
 • Sekundær farve: Sort
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 480x230x280
Andet
 • Produktnummer (PNC): 910 013 222
 • Skål, ltr: 4,2/rustfri stål
 • Ekstra skål, ltr: 1,2
 • Ledningslængde, m: 1
 • EAN: 7332543556816

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

{{ props.errorNickname }}

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

2

Følelse snydt ...

Af Magni På 22 februar 2020 Oversat fra norsk

Ville købe nogle penge for at få en ordentlig maskine, der tog større beløb og var stærk nok. Det siger, at det skal tage 4,2 liter, det gør ikke .... 3 liter søer var Max jeg kunne have i. Det er muligt, at skålen er 4,2 liter, men det skal være med luft og ikke noget, jeg kan bruge. Forsøgte at gøre fisk farce af 700g fisk, det ikke magt maskinen, så ville det bare stoppe. Var nødt til at tage fisken i to halvdele, og det havde og en billig maskine klar. Så jeg troede, jeg ville prøve en opskrift, der var i betjeningsvejledningen af maskinen. Prøvede hvede bagt opskrift og brugte digital vægt for at få den korrekte mængde, så maskinen stoppede og aldrig startede igen. Blev sendt ind til reparation, hvor de siger, at motoren er blevet ændret. Nu har jeg prøvet pizza dej opskrift, og maskinen havde et problem med det også. Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Jeg har prøvet det på strimlet ost, det gik glat. Minus for mange dele at vaske, og at dejen lægger sig i akslen, når en ælter. Jeg ville ikke have købt så mange penge på denne maskine, hvis jeg havde vidst, hvor svag den er.

Automatisk oversat af Microsoft

 • Design
  3
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Skæring, makulering og blanding har aldrig været nemmere!

Af Sara På 21 juni 2018 Oversat fra italiensk

Jeg kan ikke lide at bo for længe i køkkenet, men det betyder ikke, jeg kan ikke lide at forberede sunde, enkle og fastfood og denne foodprocessor er blevet min trofaste følgesvend til næsten alle mine daglige kulinariske eventyr. Skal jeg lave bunden af en sauce eller en sauter? Med min EFP9400 i en gestus har jeg alle de ingredienser, jeg har brug for præcist hakket. Vil jeg have en guacamole? Om to minutter er jeg klar til at bringe det til bordet. Snitning af is er på ingen måde et problem for sine tre titaniumbelagte blade, samt at lave sunde frugt- og grøntsagssmoothies til hele familien. Kanden faktisk har en kapacitet på omkring to liter, så på én gang, kan jeg få en god mængde saft af enhver smag. Enkel at bruge, kraftfuld og virkelig effektiv, det renser i en gestus med en fugtig klud eller jeg sætter det i opvaskemaskinen. »Det er også virkelig smukt æstetisk: At blive på bordpladen, når man ikke bruger den, giver køkkenet. Låget er udstyret med en meget behagelig dosator hætte og en sikkerhed, der forhindrer dig i at skrue det, når det kører, og med små børn i huset sådan noget er virkelig meget værdsat! Jeg kan kun anbefale denne semi-professionelle robot til dem som mig, der søger praktisk at bruge og spare tid uden at opgive friske, sunde og ønsker retter tilberedt i øjeblikket. Det fylder lidt og er ledsaget af et helt sæt vinger (både at skære i julienne og skiver) og to beholdere af forskellig kapacitet. At skabe i køkkenet har aldrig været så sjovt. Den eneste fejl? Jeg vil tilføje tilbehøret "'piske'" for at købe separate måske, for at gøre det virkelig komplet for ethvert behov, fra montering æggehvider til at blande flydende dej. Jeg fik problemet ret ved at købe en separat flagrende beater! Jeg anbefaler det virkelig: det fortjener alle de stjerner muligt, især for den høje kvalitet af de materialer, der gør det op, på trods af konstant brug af mig til at forberede dagligdags retter!

Automatisk oversat af Microsoft

 • Design
  5
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  5
 • Sara anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

Professionel foodprocessor, der giver stor tilfredshed

Af Giorgia På 31 maj 2018 Oversat fra italiensk

Jeg købte denne foodprocessor, fordi vi i min familie er små masterchefs og vi laver ofte, særlige opskrifter og i store mængder. Vi er fuldt ud tilfredse med valget. Tilbehøret til skæring julienne og skåret er fænomenal, det tager et par sekunder at skære store mængder. Meget behagelig den store mund til at indsætte de fødevarer, der skal skæres. God klinge til at hugge og komforter den mindre beholder til mindre mængder. Den eneste lille mangel, der består af det faktum, at heldigvis har vi et planetarium, emulgere, montere ingredienserne til at gøre slik er ikke så let som de andre funktioner. Det er den eneste grund til, at jeg ikke giver 5 stjerner. Men efter at have købt det til at makulere og skære jeg vil sige, at jeg er fuldt ud tilfreds!

Automatisk oversat af Microsoft

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  5
 • Giorgia anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt