Produktinformation

Hemmeligheden bag lækkert bagværk, hver dag. Start din egen kulinariske rejse fuld af tillid. 700 Assistent køkkenmaskinen gør det nemt at eksperimentere. Pisk, bland og ælt med perfekt synlighed og kontrol over processen. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Hemmeligheden bag lækkert bagværk, hver dag

Start din egen kulinariske rejse fuld af tillid. 700 Assistent køkkenmaskinen gør det nemt at eksperimentere. Pisk, bland og ælt med perfekt synlighed og kontrol over processen.

Op til 25% flere boller i én batch*

To store 6 l og 4 l skåle giver dig mulighed for at vælge den rigtige størrelse til din portion. Brug 6 l skålen til at lave op til 25% flere boller. Eller brug begge skåle efter hinanden til forskellige opskrifter.

*Kompatibel med Electrolux køkkenmaskine (E5KM1-4BPT / HA-3481E) i henhold til intern test (2022)

Op til 20 % hurtigere blanding af dej

Lad din assistent klare den kedelige del. Planetarisk blanding sikrer, at alle ingredienser kombineres grundigt, så intet efterlades uberørt, hvilket resulterer i op til en 20%** hurtigere blanding af dejen og en jævn, glat tekstur.

**Kompatibelt med Electrolux køkkenmaskine (E5KM1-4BPT / HA-3481E) i henhold til intern test (2022)

Eksperimenter nemt med alsidige redskaber og tilbehør

Et stort udvalg af redskaber og tilbehør lader dig eksperimentere uden besvær. Serien omfatter en dejkrog til æltning af tung dej, et piskeris til glasur og marengs, en SoftEdgeBeater med integreret silikonespatel og meget mere.

PerfectRiseLid™ til perfekt hævning

PerfectRiseLid™ er ideel til hævning af dej. Det tillader den optimale mængde luft at cirkulere, hvilket sikrer den rette fugtighed til, at dejen hæver og forhindrer dejoverfladen i at blive tør. Resultatet er lækre boller, hver dag.

Hold øje med blandingen: Gennemtænkt LED lys giver fuldstændig synlighed

Et gennemtænkt LED lys er integreret i køkkenmaskinen, så du nemt kan holde øje med udviklingen af blanding og æltning, selvom din køkkenbelysning ikke er ideel.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone