Produktinformation

Electrolux søjlekit med udtrækshylde til 52-67 cm vaskemaskiner og tørretumblere. Pladsbesparende og sikker installation af tørretumbler på vaskemaskine. Den indbyggede udtrækshylde gør det muligt at læsse og aflæse uden besvær. Hylde: Max udtræk: 34 cm / Max vægt: 15 kg. Farve: Hvid.

Fordele

Electrolux - Samlebeslag - E4YHMKP3

Designet til at skabe plads

Med vores stabletilbehør kan du nemt sætte din tørretumbler oven på vaskemaskinen. Og en indbygget udtrækshylde gør det nemt bruge dem. Passer til alle frontbetjente Electrolux vaskemaskiner og tørretumblere med en dybe på 52 til 67 cm.

Electrolux - Samlebeslag - E4YHMKP3

Udtrækshylde – så nem at bruge

Den praktiske, indbyggede udtrækshylde er designet til at gøre det nemt for dig. Den gør det nemt at lægge tøj i maskinen og tage det ud.

Electrolux - Samlebeslag - E4YHMKP3

Med sikkerhedsstrippen kan du stable dine maskiner sikkert

Stabilitet og sikkerhed er aldrig et problem, hvis du bruger sikkerhedsstrippen, når du stabler din vaskemaskine og tørretumbler. Solid, pålidelig og nem at installere – ingen ekstra montering nødvendig.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone