Produktdetaljer

Electrolux søjlekit med udtrækshylde til 52-67 cm vaskemaskiner og tørretumblere. Pladsbesparende og sikker installation af tørretumbler på vaskemaskine. Den indbyggede udtrækshylde gør det muligt at læsse og aflæse uden besvær. Hylde: Max udtræk: 34 cm / Max vægt: 15 kg. Farve: Hvid.

Fordele

Designet til at skabe plads

Med vores stabletilbehør kan du nemt sætte din tørretumbler oven på vaskemaskinen. Og en indbygget udtrækshylde gør det nemt bruge dem. Passer til alle frontbetjente Electrolux vaskemaskiner og tørretumblere med en dybe på 52 til 67 cm.

Udtrækshylde – så nem at bruge

Den praktiske, indbyggede udtrækshylde er designet til at gøre det nemt for dig. Den gør det nemt at lægge tøj i maskinen og tage det ud.

Med sikkerhedsstrippen kan du stable dine maskiner sikkert

Stabilitet og sikkerhed er aldrig et problem, hvis du bruger sikkerhedsstrippen, når du stabler din vaskemaskine og tørretumbler. Solid, pålidelig og nem at installere – ingen ekstra montering nødvendig.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes