Produktdetaljer

Søjlekit med udtrækshylde til 47 - 60 cm dybe vaskemaskiner og tørretumblere. Pladsbesparende og sikker montering af tørretumbler på vaskemaskine. Den indbyggede udtrækshylde gør det muligt at fylde og tømme uden besvær. Hylde: Max udtræk: 34 cm / Max vægt: 15 kg. Farve: Hvid.

Fordele

Spar plads med dette enkle sæt

Skab plads med vores stabletilbehør. Din tørretumbler kan nemt sættes oven på din vaskemaskine med vores særlige sikkerhedsstrip. Passer til alle frontbetjente vaskemaskiner og tørretumblere med en dybe på 47 til 60 cm.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er dit sted. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Seneste

Seneste

Hjælpsomt

Højeste vurdering

Laveste vurdering

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5
Oversat fra ungarsk
Pedina 29 januar 2022

Præcis pasform

Vi har købt en vaskemaskine og en tørretumbler fra samme produktfamilie.Samlestellet passer perfekt og er solidt Vi er fuldt ud tilfredse med den.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Pedina anbefaler dette produkt

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Pedina anbefaler dette produkt

Andre produkter

Electrolux - Samlebeslag - E4YHMKP3
Sammenbygningsbeslag med udtrækshylde til vaskesøjle

Electrolux søjlekit med udtrækshylde til 52-67 cm vaskemaskiner og tørretumblere. Pladsbesparende og sikker installation af tørretumbler på vaskemaskine. Den indbyggede udtrækshylde gør det muligt at læsse og aflæse uden besvær. Hylde: Max udtræk: 34 cm / M...

No Brand - Samlebeslag - STA8GW3
Sammenbygningsbeslag til vaskesøjle

Søjlekit uden udtrækshylde til vaskemaskiner og tørretumblere med en dybde på 47-60 cm. Pladsbesparende og sikker montering af tørretumbler på vaskemaskine. Farve: Hvid.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes