Produktdetaljer

FreshScent Pure Steam-duft til Electrolux vaskemaskiner og vaskemaskiner/tørretumblere med frontmontering i PerfectCare Collection 700, 800 og 900. Reducerer behovet for at vaske tøjet, hvilket betyder færre vaskecyklusser og længere holdbart tøj. Indeholder 1 genbrugt PET-flaske 300 ml (15 cyklusser).

Fordele

Electrolux - Steam Fragrance - E6WMFR020

Dit tøj friskes op og er klar til at tage på – på kun femten minutter

Nyd fornemmelsen af “nyvasket”. Unik kombination af skånsom damp og vores Steam Fragrance får dit tøj til at se ud, føles og dufte fantastisk – på femten minutter. Brug det med FreshScent System i Electrolux PerfectCare.

Friskhed med duft

Vores omhyggeligt udvalgte duft er en kombination af opfriskende citrus- og blide blomsternoter, der får dit tøj til at dufte friskt og føles rent.

Friskt tøj med 96% mindre vandforbrug*

FreshScent-systemet bruger 96% mindre vand. Det er bedre for miljøet og får tøjet til at se og føles nyere i længere tid ved at bruge damp i stedet for et fuldt vaskeprogram.

*Brug damp til at opfriske tøjet med, og spar mere end 40 liter vand pr. vask. Testet på 1 kg sart tøj med FreshScent-programmet sammenlignet med brug af finvaskprogrammet.

Frisk stil på en nem måde

Giv dit tøj et sus af den særlige fornemmelse af “nyvasket”. Brug låget på flasken med dampduft for at tilsætte 20 ml i rummet til blødgøringsmiddel og start FreshScent- eller Cashmere-programmet.

Genanvendt PET-emballage

Vores dampduft leveres i emballage af genanvendt PET-plastik. Så det er lige så nemt at holde dig tøj frisk, og det er samtidigt bedre for miljøet.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt