Produktdetaljer

FreshScent Pure Steam-duft til Electrolux vaskemaskiner og vaskemaskiner/tørretumblere med frontmontering i PerfectCare Collection 700, 800 og 900. Reducerer behovet for at vaske tøjet, hvilket betyder færre vaskecyklusser og længere holdbart tøj. Indeholder 1 genbrugte PET-flaske 300 ml (15 cyklusser).

Fordele

Electrolux - Steam Fragrance - E6WMFR020

Dit tøj friskes op og er klar til at tage på – på kun femten minutter

Nyd fornemmelsen af “nyvasket”. Unik kombination af skånsom damp og vores Steam Fragrance får dit tøj til at se ud, føles og dufte fantastisk – på femten minutter. Brug det med FreshScent System i Electrolux PerfectCare.

Friskhed med duft

Vores omhyggeligt udvalgte duft er en kombination af opfriskende citrus- og blide blomsternoter, der får dit tøj til at dufte friskt og føles rent.

Friskt tøj med 96% mindre vandforbrug*

FreshScent-systemet bruger 96% mindre vand. Det er bedre for miljøet og får tøjet til at se og føles nyere i længere tid ved at bruge damp i stedet for et fuldt vaskeprogram.

*Brug damp til at opfriske tøjet med, og spar mere end 40 liter vand pr. vask. Testet på 1 kg sart tøj med FreshScent-programmet sammenlignet med brug af finvaskprogrammet.

Frisk stil på en nem måde

Giv dit tøj et sus af den særlige fornemmelse af “nyvasket”. Brug låget på flasken med dampduft for at tilsætte 20 ml i rummet til blødgøringsmiddel og start FreshScent- eller Cashmere-programmet.

Genanvendt PET-emballage

Vores dampduft leveres i emballage af genanvendt PET-plastik. Så det er lige så nemt at holde dig tøj frisk, og det er samtidigt bedre for miljøet.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er dit sted. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Billede på køkken

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes