Electrolux Renew 800 Dampstrygejern E8SI1-7EGM

0

0 (0 Anmeldelser)

Electrolux - Strygejern - E8SI1-7EGM

Stryg med præcision. Se altid godt ud.

Dampstrygejernet Renew 800 har programmer, der reagerer på alle dine behov. Den patenterede PrecisionCare™ teknologi fjerner gætværk fra strygningen. Det indbyggede lys er forbundet med termostaten, som sikrer den rette temperatur på alle typer stof, og godt udsyn. Overse aldrig en fold.

Electrolux - Strygejern - E8SI1-7EGM

Ideel temperatur uden gætværk

De skræddersyede programmer sikrer den rette temperatur og det rigtige dampniveau til alt slags tøj. Når det digitale dampstrygejern har den rigtige temperatur, tændes lyset. Den patenterede PrecisionCare™ teknologi fjerner gætværk fra strygningen.

Electrolux - Strygejern - E8SI1-7EGM

Altid beskyttet med Outdoor Care

Behandl dit yndlings udetøj med præcis temperaturpleje. Den genaktiverer vandafvisningsevnen, så du kan forblive tør i længere tid. (Bedre til vandafvisende udetøj end kun lufttørring).

Electrolux - Strygejern - E8SI1-7EGM

Tredobbelt rengøringsfunktion

Vores vandblødgøringssystem kombinerer en unik Soft Water Activator og en FlushClean funktion, der holder dampen ren og blød og forlænger produktets levetid. En elektronisk påmindelse giver dig besked, når tiden er inde til at skifte Soft Water Activator.

Electrolux - Strygejern - E8SI1-7EGM

Vandpåfyldning uden sprøjt

Undgå at spilde vand ud over det hele ved at fylde den 370 ml store vandtank fra bagsiden med en tragt.

Electrolux - Strygejern - E8SI1-7EGM

Stryg med damp, som det passer dig

Oplev de bedste strygeresultater med kombinationen af varme, damp og tryk fra den ridsefrie RESILIUM™ Ski 500 strygesål. Den fordeler dampen jævn og giver en glattere strygning. En damp-efter-behov funktion afgiver damp præcis der, hvor og når du har brug for det.

Tekniske specifikationer

 • Farve: Executive Grey Metallic
 • Effekt, Watt: 2400
 • Dampskud, g/min: 250
 • Ledningslængde, m: 3
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 152x139x314
 • EAN: 7332543693856
Specifikation
 • Vertikal dampfunktion: Til opfriskning af hængende stoffer. Hæng eksempelvis skjorter på bøjle og brug dampstrygejernet til at genopfriske dit tøj. Hjælper med at udglatte krøller.
 • 3 meter ledning/360° fleksibilitet inkl. ledningsopbevaring: For exceptionel rækkevidde og komfortabel strygning, er dette strygejern udstyret med et kugleleje der muliggør at ledningen kan dreje 360°, og dermed aldrig bliver viklet ind i sig selv når du stryger. Resultatet er frihed og en ledning der følger strygejernets mindste bevægelse.
 • Selvrensende: Selvrensene i områder hvor vand og damp opstår, øger levetiden på dit strygejern, og sikrer optimal ydeevne - hver gang.
 • Anti-kalk system: Det indbyggede anti-kalk system, sikre dig lang levetid og mindsker tilkalkningen. Dit strygejern yder dermed optimalt hver gang, og du behøver dig ikke bekymre dig om afkalkning.
 • Spray med fin vandforstøver: Vandforstøveren er præcis og giver en fin vandsky og mængde vand, på en nænsom måde der kun lige blødgører dit tøj. Du har dermed fuld kontrol over hvor meget vand du har brug for i strygningen.
 • Dobbelt spændingsomskifter: 120V og 220-240V: Glem bekymringen om strygejernet kan benyttes til din rejsedestination - den kan nemlig bruges over hele verden.
Ydelse
 • Effekt, Watt: 2400
Installation
 • Farve: Executive Grey Metallic
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 152x139x314
Andet
 • Produktnummer (PNC): 910 003 518
 • Dampskud, g/min: 250
 • Ledningslængde, m: 3
 • EAN: 7332543693856
Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

{{ props.errorNickname }}

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Strygejern - EDBT800
Electrolux PerfectMotion Rejsestrygejern

Kompakt rejsestrygejern EDBT800 med dampfunktion og ridsefri strygesål i rustfrit stål. Nedklappeligt håndtag med låsefunktion. Kan anvendes både med 120V og 230V

Electrolux - Strygejern - EDB5220
Electrolux 4SafetyPLUS Dampstrygejern

4Safety™ Dampstrygejern med flere sikkerhedsforanstaltninger indbygget. Strygejernet har en stor vandbeholder og restvarmeindikator, som fortæller hvornår strygejernet er koldt igen.

Electrolux - Strygejern - E8SI1-5DBM
Electrolux Renew 800 Dampstrygejern

Renew 800 dampstrygejern med ultra høj præcision og indbygget PrecisionCare™ teknologi, der sikrer at enhver type tekstil får den rette mængde varme. Aldrig for meget og aldrig for lidt. Kvalitetsstrygejern der oser af kvalitet og gør strygningen hurtig, ef...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt