Produktdetaljer

2400W dampstrygejern med GLISSIUM™ 175 ridsefast strygesål. Automatisk rensefunktion og 3-vejs automatisk sluk.

Fordele

Nem at bruge. Klar til brug.

Refine 600 Dampstrygejern giver dig mulighed for hurtigt og ubesværet at glatte dit tøj. Med en jævn fordeling af damp og indikator for varm strygesål, der giver besked, når dit strygejern er varmt.

Electrolux - Dampstrygejern - E6SI1-2MN

Hurtig og effektfuld.

Nyd gode strygeresultater med den perfekte balance mellem varme, damp og tryk. Den hurtige opvarmning og jævne fordeling af damp betyder, at dit strygejern er klar til at glatte dit tøj på 30 sekunder.

Electrolux - Dampstrygejern - E6SI1-2MN

Ridsefast GLISSIUM™ 175 strygesål.

GLISSIUM™ 175 strygesålen er ridsefast, med mange huller for jævn dampfordeling og glider nemt over dit tøj.

Electrolux - Dampstrygejern - E6SI1-2MN

Temperatursensor.

Giver besked, når dit strygejern er klar og sikkert at pakke væk. Indikatoren for strygesålen på spidsen af strygejernet registrerer, når din strygesål er varm.

Electrolux - Dampstrygejern - E6SI1-2MN

Antidrypsystem.

Minimer risikoen for vandmærker på dit tøj. Antidryp, et bi-metal inde i strygejernet, forhindrer vand i at komme ind i dampkammeret, når temperaturen er for lav.

Electrolux - Dampstrygejern - E6SI1-2MN

Automatisk rensefunktion.

Pas på dit strygejern, som du ville passe på dit tøj, ved at forhindre uønsket opbygning af kalk. Kalkbeskyttelsen, FlushClean, betyder, at du nemt kan fjerne kalksten ved at skylle vand gennem systemet.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes