Produktinformation

2500W dampstrygejern med GLISSIUM™ 175 ridsebestandig strygesål. Automatisk rensefunktion og 3-vejs automatisk sluk.

Fordele

Nem at bruge. Klar til brug.

Med en jævn fordeling af damp gør Refine 600 dampstrygejernet det muligt at glatte dit tøj hurtigt og uden besvær. Den indbyggede sensor registrerer, når dit strygejern ikke er i brug, og indikatoren for varm strygesål lader dig vide, hvornår strygejernet er varmt.

Hurtig og effektfuld.

Nyd gode strygeresultater med den perfekte balance mellem varme, damp og tryk. Den hurtige opvarmning og jævne fordeling af damp betyder, at dit strygejern er klar til at udglatte dit tøj på 30 sekunder.

Ridsefast GLISSIUM™ 175 strygesål.

GLISSIUM™ 175 strygesålen er ridsefast, med mange huller for jævn dampfordeling og glider nemt over dit tøj.

Intuitivt og sikkert.

Den indbyggede sensor, 3-vejs automatisk sluk, slukker automatisk for dit strygejern – uanset om du har efterladt det på tøjet, strygejernets side eller i en parkeret position. Indikatoren for varm strygesål på spidsen af dit strygejern registrerer, hvornår strygesålen er varm.

Antidrypsystem.

Minimer risikoen for vandmærker på dit tøj. Antidryp, et bi-metal inden i strygejernet, forhindrer vand i at komme ind i dampkammeret, når temperaturen er for lav.

Automatisk rensefunktion.

Pas på dit strygejern, som du ville passe på dit tøj, ved at forhindre uønsket opbygning af kalk. Kalkbeskyttelsen, FlushClean, betyder, at du nemt kan fjerne kalksten ved at skylle vand gennem systemet.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone