Produktinformation

Nem at bruge. Klar til brug. Med en jævn fordeling af damp gør Refine 600 dampstrygejernet det muligt at glatte dit tøj hurtigt og uden besvær. Den indbyggede sensor registrerer, når dit strygejern ikke er i brug, og indikatoren for varm strygesål lader dig vide, hvornår strygejernet er varmt. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Nem at bruge. Klar til brug.

Med en jævn fordeling af damp gør Refine 600 dampstrygejernet det muligt at glatte dit tøj hurtigt og uden besvær. Den indbyggede sensor registrerer, når dit strygejern ikke er i brug, og indikatoren for varm strygesål lader dig vide, hvornår strygejernet er varmt.

Hurtig og effektfuld.

Nyd gode strygeresultater med den perfekte balance mellem varme, damp og tryk. Den hurtige opvarmning og jævne fordeling af damp betyder, at dit strygejern er klar til at stryge dit tøj på 30 sekunder.

Ridsefri RESILIUM™ SKI 400 strygesål.

RESILIUM™SKI 400 strygesålen er ridsefri med afrundet overflade, så det er nemt at glide over tøj uden at blive fanget i knapper eller broderinger. 400 huller giver en jævn fordeling af damp.

Intuitiv og sikker.

Den indbyggede sensor, 3-vejs automatisk sluk, slukker automatisk for dit strygejern – uanset om du har efterladt det på tøjet, dets sider eller i en parkeret position. Indikatoren for varm strygesål på spidsen af dit strygejern registrerer, hvornår strygesålen er varm.

Antidrypsystem.

Minimer risikoen for vandmærker på dit tøj. Antidryp, et bimetal inden i strygejernet, forhindrer vand i at komme ind i dampkammeret, når temperaturen er for lav.

Automatisk rensefunktion.

Pas på dit strygejern, som du ville passe på dit tøj, ved at forhindre uønsket opbygning af kalk. Antikalkløsningen, FlushClean, betyder, at du nemt kan fjerne kalksten ved at skylle vand gennem systemet.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone