Produktinformation

Renew 800 dampstrygejern med ultra høj præcision og indbygget PrecisionCare™ teknologi, der sikrer at enhver type tekstil får den rette mængde varme. Aldrig for meget og aldrig for lidt. Kvalitetsstrygejern der oser af kvalitet og gør strygningen hurtig, effektiv og ikke mindst bidrager til bedre tøjpleje.

Fordele

Electrolux - Dampstrygejern - E8SI1-5DBM

Stryg med præcision. Se altid godt ud.

Dampstrygejernet Renew 800 har programmer, der reagerer på alle dine behov. Den patenterede PrecisionCare™ teknologi fjerner gætværk fra strygningen. Det indbyggede lys er forbundet med termostaten, som sikrer den rette temperatur på alle typer stof, og godt udsyn. Overse aldrig en fold.

Electrolux - Dampstrygejern - E8SI1-5DBM

Ideel temperatur uden gætværk

De skræddersyede programmer sikrer den rette temperatur og det rigtige dampniveau til alt slags tøj. Når det digitale dampstrygejern har den rigtige temperatur, tændes lyset. Den patenterede PrecisionCare™ teknologi fjerner gætværk fra strygningen.

Electrolux - Dampstrygejern - E8SI1-5DBM

Altid beskyttet med Outdoor Care

Behandl dit yndlings udetøj med præcis temperaturpleje. Den genaktiverer vandafvisningsevnen, så du kan forblive tør i længere tid. (Bedre til vandafvisende udetøj end kun lufttørring).

Electrolux - Dampstrygejern - E8SI1-5DBM

Tredobbelt rengøringsfunktion

Vores vandblødgøringssystem kombinerer en unik Soft Water Activator og en FlushClean funktion, der holder dampen ren og blød og forlænger produktets levetid. En elektronisk påmindelse giver dig besked, når tiden er inde til at skifte Soft Water Activator.

Electrolux - Dampstrygejern - E8SI1-5DBM

Vandpåfyldning uden sprøjt

Undgå at spilde vand ud over det hele ved at fylde den 370 ml store vandtank fra bagsiden med en tragt.

Electrolux - Dampstrygejern - E8SI1-5DBM

Stryg med damp, som det passer dig

Oplev de bedste strygeresultater med kombinationen af varme, damp og tryk fra den ridsefrie RESILIUM™ Ski 500 strygesål. Den fordeler dampen jævn og giver en glattere strygning. En damp-efter-behov funktion afgiver damp præcis der, hvor og når du har brug for det.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone