Produktdetaljer

Rapido håndstøvsuger. Unikke hjul på undersiden, som ikke alene gør rengøringen nemmere og mere effektiv, men også giver en god ergonomisk håndtering.

Fordele

Al magten i dine hænder

Den eneste højtydende håndholdte støvsuger med Litium Turbo Power og integreret easy reach™ mundstykke for optimal hurtig støvopsamling.

Electrolux - Håndstøvsuger - ZB5003SW

Soft Steer™ hjul gør rengøringen nem og enkel, og beskytter sarte overflader.

De nye Soft Steer™ hjul beskytter dig og dit hjem: de aflaster dine arme og hænder, og gør det nemt at bruge din Rapido overalt, samtidig med at de beskytter dine tekstiler og sarte overflader.

Electrolux - Håndstøvsuger - ZB5003SW

Cyklonisk funktion for renere filtre og konstant, høj sugestyrke.

Når filteret i din støvsuger stoppes til med støvpartikler, kan støvsugeren miste sin sugestyrke. For at undgå dette benytter Rapidoen en cyklonisk adskillelse af støvet, som hvirvler støvet rundt og fører det derhen, hvor det skal: i støvbeholderen, ikke i filteret.

Electrolux - Håndstøvsuger - ZB5003SW

Det ergonomiske håndtag gør Rapido bekvem at bruge både her, der og alle vegne.

Rapido er designet til at blive brugt. Derfor var ergonomi nøgleordet da håndtaget blev designet. Rapido giver dig først og fremmest mulighed for bekvemt at gøre rent overalt - fra højtsiddende hylder til gulve. Takket være håndtaget er den hurtig at gribe og stille på plads.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes