Produktdetaljer

Sees. Fits. And cleans with precision. Forbedret interaktivt kort i app så kan du planlægge rengøring af de enkelte områder - om mandagen køkkenet, og om tirsdagen stuen. Robotten registrerer automatisk, hvor den er. Ved genopladning ved den hvor stort et aral, den mangler, og lader kun op til det.

Fordele

Electrolux - Robotstøvsuger - PI92-6DGM

Sees. Fits. And cleans with precision

Den trekantede robotstøvsuger med 3D vision er designet til at finde og nå støv overalt og give den mest komplette rengøring i hver eneste del af dit hjem.

Electrolux - Robotstøvsuger - PI92-6DGM

3D Vision

Du behøver ikke fjerne genstande fra gulvet inden rengøring. Et laser- og kamerabaseret visionssystem kortlægger rummet og scanner placeringen af møbler og genstande for at give en skræddersyet rengøring.

Electrolux - Robotstøvsuger - PI92-6DGM

Unik Trinity Shape™

Kommer ind på trange steder, når ind i de fjerneste hjørner og gør rent helt op til kanter.

Electrolux - Robotstøvsuger - PI92-6DGM

Uovertruffen rengøringsvene

Kører rundt, samler op og holder støv og snavs inde i støvsugeren med fremragende rengøringseffektivitet og -resultat.

Electrolux - Robotstøvsuger - PI92-6DGM

Ægte selvstyrende rengøring

Styr dine Pure i9.2-områder, der skal rengøres samt rengøringsplaner via Purei-appen

Electrolux - Robotstøvsuger - PI92-6DGM

Optimeret opladning og batterikapacitet.

Batteriets køretid er op til 120 minutter*, efterfulgt af en optimeret ladetid, nok til at dække resten af den nødvendige køretid. *I Silent mode.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Vi indsamler anmeldelser af produkter, der har lignende funktionssæt.

3

Brugervenlig

Af Madsen På 08 oktober 2021

Hej den er meget svær at bruge ,ville ikke købe en magen til duer ikke

 • Design
  4
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  3

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Man er altid velkommen til at kontakte vores serviceafdeling via vores kontakt formular her på siden, hvis man har udfordringer med at bruge et produkt. Vi vil rigtig gerne hjælpe.

5

Utrolig bruger venlig

Af kentoft På 19 november 2019

Nem at sætte op mht rengørings tider og intervaller.

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  4
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • kentoft anbefaler dette produkt
 • Anmeldelse fra produktlotteri

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

2

blandede følelser

Af Leslie_V På 12 januar 2022 Oversat fra ungarsk

Langsomt servering i 1 år, dette er den eneste robotstøvsuger, der kan passe ind i de trangere rum i min lejlighed. Den renser grundigt.
Efter 1 år blev det højere. Bekymrende raslelyde kommer fra indsugningsmotoren såvel som drivhjulene. Nogle gange farer han vild og ønsker ikke at finde tilbage til kajen på bekostning af sit liv. Hvis jeg starter zonerensning, f.eks. soveværelse og køkken, kan du savne en.
Grundlæggende elskeligt, men efter 1 år, disse forstyrrende lyde, der kommer ud af det på farten, synes jeg ikke du skal rapportere i denne prisklasse.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  2
 • Kvalitet
  2

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
1

Kæmpe skuffelse

Af Stanislav På 08 januar 2022 Oversat fra slovakisk

Hav en god dag, for 2 år siden købte vi denne støvsuger og vi valgte den primært fordi den havde en applikation til at styre den på SLOVAK, da vi ikke taler engelsk !!! Alt var fint, vi var meget tilfredse med købet indtil applikationsopdateringen, som slet ikke har et slovakisk eller tjekkisk sprog. Så vi kan starte støvsugeren direkte på den knap, og det er alt, hvad vi kan gøre med den. Vi kan slet ikke planlægge hans støvsugning, vi kan ikke tjekke om han har støvsuget, styret og planlagt det hele, så støvsugeren er blevet UBRUGLIG for os til de formål på grund af hvad vi var glade for at købe den med. Af disse grunde ANBEFALER vi ham overhovedet IKKE !!!

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  5

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Hej, tak fordi du har skrevet en anmeldelse af vores apparat. Vi sætter pris på den tid, du brugte på at sende den. Mobilapplikationen er stadig tilgængelig på slovakisk. Vi anbefaler, at du bekræfter, at du har downloadet den aktuelle og korrekte Electrolux Wellbeing-applikation. Til Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electrolux.wellbeing&hl=da&gl=US Til iOS: https://apps.apple.com/da/app/electrolux-wellbeing / id1436169315? l = da Hvis det er nødvendigt, er det muligt at kontakte vores kundecenter (232 141 303), hvor vi med glæde rådgiver dig. Med venlig hilsen Team Electrolux

Andre produkter

Electrolux - Robotstøvsuger - PI92-4STN
Pure i9.2 Robotstøvsuger Poseløs 70/60/40 min., Space Teal

Videreudviklingen på den i forvejen avancerede robotstøvsuger. Nu med højere ydeevne, og endnu mere intelligens. Navigerer ubesværet rundt, og lader kun op til det den har brug for, for af afslutte støvsugningen. Appen giver dig mulighed for at tilpasse ren...

Electrolux - Robotstøvsuger - PI92-4ANM
Pure i9.2 Robotstøvsuger Poseløs 70/60/40 min., Shale Grey

Sees. Fits. And cleans with precision. Med forbedret interaktivt kort i appen kan du planlægge rengøring af de enkelte områder, så du om mandagen kan støvsuge køkkenet, og om tirsdagen stuen. Robotten registrerer automatisk hvor den er. Ved genopladning ve...

Electrolux - Robotstøvsuger - PI81-4SWN
Pure i8 Robotstøvsuger Poseløs 60/-/40 min., Soft White

Vacuum from everywhere. Med det eksklusive 3D Vision System™ ser Electrolux PUREi8 alle muligheder og navigerer uden om udfordringerne i dit hjem samtidig med at den rengør de mest vanskelige områder og undgår at sidde fast. App’en giver dig mulighed for e...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes