Produktdetaljer

Trinity og Støvekost mundstykkerne er designet til nem rækkevidde og manøvredygtighed. Det fleksible fugemundstykke gør det mulig for dig at komme ind på de smalleste steder. Passer til 600 Poseløs støvsuger.

Fordele

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT09C

Home & Car Kit

Komplet Hjem- og bilsæt som fjerner besværet ved rengøring. Ubesværet og sart rengøring for allergikere og kæledyrsejere.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT09C

Garanti mod ridser

Støvkostens lodne stofbetræk er yderst blid på alle overflader. Det bøjelige design tilføjer fleksibilitet og giver dig mulighed for at rengøre de mest skrøbelige og sarte ting i dit hjem. Rengør computerskærme, planteblade og andre sarte overflader med ro i sindet.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT09C

Sikker rengøring

Støvkosten forhindrer at genstande suges ned i støvsugerens luftstrøm. Denne funktion giver dig mulighed for at støvsuge smykkeskrin, legetøj og Lego legetøj uden risiko for at miste ting.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT09C

Ekspert til kæledyrshår

Gummistrimlerne i bunden af mundstykket trækker hår og fibre ud af de forskellige overflader. Strimlernes vinklede retning er udviklet til maksimal håropsamling i alle mundstykkets bevægelige retninger. Ingen vedligeholdese efter brug.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT09C

Flektibelt fugemundstykke

Med det fleksible fugemundstykke kan du nemt nå bag vaskemaskine, radiator eller bilsæder! For de virkelig vanskelige områder kan fugemundstykket bøjes rundt om hjørnerne for et pletfrit resultat.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT09C

Komplet sæt - Alt hvad der er nødvendigt for en nem rengøring.

Trinity pet mundstykke til opsamling af hår uden vedligeholdelse og med fremragende rækkevidde. Støvkost til rengøring af sarte overflader uden at støv hvirvles ud i luften. Fleksibelt fugemundstykke for nem rækkevidde og smalle rum. Adapter til 35 mm tilslutning.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - ESKD9
ESKD9

Pure D9 Performance-kit. Indeholder 4 stks. s-bag® Ultra Long Performance, 1 stk. s-filter® PUREADVANTAGE D11, 4 stks. s-fresh™-poser citrusduft og 1 stk. motorfilter.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - KIT360+
KIT360+

Home & Car Kit. Passer til Ergorapido og Rapido. Indhold: Fleksibel slange, fuge- og møbelmundstykke, Rapido adapter & opbevaringsboks.

Electrolux - Kit til robot- & alm. & batteristøvsuger - ERK3
ERK3

PUREi9.2 Performance kit. Holder ydeevnen høj på din PUREi9.2. Indeholder: 2 x filter, 2 x sidebørste, 1 x hovedbørste.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes