Pure F9 - nytænkende støvsugning
Pure F9 - nytænkende støvsugning

Hallo Danmark

Mød den nye Pure F9 - en støvsuger i særklasse. Vi er ikke meget for at prale, men vi synes, at denne støvsuger er vores absolut bedste hidtil, og det er endda med 100 års erfaring i bagagen. Den er så kraftfuld og alsidig, at du kan støvsuge hele dit hjem på én opladning*. Dét synes vi er nytænkende støvsugning. Hvad synes du?


*Den støvsuger op til 80 m2 gulv på maks styrke på bare én opladning og opfylder kravet fra 
Commission Regulation (EU) No 666/2013 om økodesign for tæppestøvsugere.

Pure F9 støvsuger med M#-logo

Prisvindende resultat

Pure F9 er blevet udset som Bedst i test af det svenske tech-magasin, M3 (2018) og bliver med motiveringen "Udfra et praktisk perspektiv er Pure F9 noget af en drøm at bruge" testvinderen blandt ledningsfrie støvsugere.

Hele Pure F9-sortimentet

Hvad end dine ønsker er, findes der en Pure F9 til dig

Designet til hverdagens udfordringer.
Fjern hår og lugt fra dit kæledyr med støvsugeren som er designet til hverdagens udfordringer.
Designet til hverdagens udfordringer. Den binder støv og renser udblæsningsluften i fem trin med en premium mikro-støvfiltrering som bidrager til forbedret hygiejne og renere luft i hjemmet.

Det bedste fra to verdener

Vi har kombineret kraften og præstationen fra en traditionel støvsuger med enkelheden fra en ledningsfri støvsuger, så du kan få et upåklageligt rent hjem på bare én opladning. Så stærk og alsidig at det er den eneste støvsuger du nogensinde får brug for*.


*Den støvsuger op til 80 m2 gulv på maks styrke på bare én opladning og opfylder kravet fra 
Commission Regulation (EU) No 666/2013 om økodesign for tæppestøvsugere.

Uovertruffen alsidighed

Den unikke og fleksible F9-støvsuger giver dig mulighed for at gøre hver kvardratmeter af dit hjem rent - den når alt fra under de laveste møbler og op til de fjerneste afkroge af loftet. Pure F9 tilpasser sig alle overflader og møbler i dit hjem takket være den fleksible hovedenhed, udtræksslange og den smarte 3i1 funktion.

Ergonomisk design

Den perfekte højde som passer alle. Med Pure F9s teleskopfunktion kan du justere højden, så den passer dig. Med den unikke fleksible hovedenhed og støvsugerens lave tyngdepunkt, er Pure F9 enkel at manøvrere omkring med - helt enkelt en perfekt balanceret støvsuger.

Tag en pause - hvor som helst

Med Pure F9s selvstående design, kan du enkelt og bekvemt stille støvsugeren fra dig. Den er altid klar til at fortsætte, når du er.

Støvet kan ikke slippe væk

Mundstykket med LED lys finder selv det mindste støvfnuller, så du ikke misser noget støv, heller ikke på de steder, hvor det ellers er svært at se.

Autofunktion

Intelligent kraft og præstation. Med Pure F9s Autofunktion*** vil den avancerede elektronik automatisk tilpasse luftstrøm og sugeevne til den overflade du gør rent og sørge for, at du får alt støv med.

***Autofunktionen findes kun på udvalgte modeller.

Pure Care

Electrolux Pure Care tilbyder eksklusiv produktreparation inden for 72 timer* efter levering til serviceværksted, hvis en reparation er nødvendig. 

The full Pure F9 range

Hold luften ren derhjemme. Denne model har Autofunktion samt den smarte 3i1-funktion, et rør med multivinkel, et mundstykke til seng og et til andre bløde overflader.
Slip af med dit kæledyrs fældede hår og lugt. Denne model har Autofunktion, den smarte 3i1-funktion, rør med multivinkel, et mundstykke til kæledyr og et praktisk mundstykke i gummi.
Denne model har Autofunktion, den smarte 3i1-funktion og rør med multivinkel.
Kraftfuld og samtidig enkel at bruge. Denne støvsuger kombinerer det bedste fra to verdener og er helt fantastisk alsidig. Modellen har 3i1-mundstykke.
En kraftig og alsidig støvsuger uden ledning, som du kan bruge som din primære støvsuger. Modellen har 3i1-mundstykke.