Smarte produkter

Connectivity-produkter skaber nye, unikke oplevelser. Du får lækre opskrifter og vejledning for at opnå endnu bedre resultater i køkkenet. Desuden tipser vi også om, hvordan du bedst muligt plejer dit tøj, så det holder længere. Du får helt enkelt bedre kontrol over dine produkter - uanset om du er hjeme eller ude!

Hands in bowl and Google Assistant on countertop

Et hjem med smarte tilslutninger 

Connectvity-produkter gør din hverdag mere enkel og behagelig. Electrolux samarbejder selvfølgelig med virksomheder som Google og Amazon for at garantere optimale oplevelser, når det kommer til tilslutning.

Opdag vores smarte produkter - og få et smarttænkende hjem.

OPEN CONNECTIVITY FOUNDATION

Open Connectivity Foundation består af mere end 300 virksomheder med det samlede mål at garantere en pålidelig sammenkobling af alt udrustning. Det gøres bla. ved at skabe standarder, platforme og implementationer med open-source-løsninger.

Madlavning

Få så meget som muligt ud af dine produkter med My Electrolux-appen. Du kan bla. udvide din kulinariske horisont med vores lækre opskrifter. I appen kan du registrere dit produkt, få skræddersyede tilbud, kontakte Electrolux, downloade produktmanualer og meget andet.

 

Læs mere

Vask og tørretumbling

Med My Electrolux Care-appen kan du holde styr på dine vaskemaskiner og tørretumblere direkte fra din smartphone. Brug den plejerådgivende funktion til at få professionel hjælp til at vaske dit tøj. Du kan også benytte dig af 'Mine Favoritter' til at gemme de indstillinger, du oftes bruger.

Læs mere

My Electrolux Kitchen

Få mest muligt ud af dine produkter med appen, My Electrolux Kitchen. Udvid din kulinariske horisont med vores lækre opskrifter. I appen kan du registrere dit produkt, få skræddersyede tips, kontakte Electrolux, downloade produktmanualer og meget andet.

Download My Electrolux Kitchen Appen

Google Assistant

Styr ovnen med stemmen


Mand taler med Google Home i køkkenet

Download Google Home-appen

Tilslut din ovn til Google Home

 • Symbol for Google Home
  1
  Konfigurér din Google Home

  Sørg for at din Google Home-enhed er tilsluttet og fungerer, eller følg instruktionerne som fulgte med produktet. For yderligere hjælp gå til www.google.com/home

 • Symbol for ovn og wifi
  2
  Tilslut ovnen

  Sørg for at ovnen er tilsluttet til My Electrolux Kitchen-appen, ellers download appen og følg instruktionerne! Tilslut ovnen både ovn og Google Home på et og samme Wifi-nætværk.

 • Symboler for indstillinger i appen
  3
  Kom i gang med Google Home-appen

  A. Læg til (på startsiden) 
  B. Indstil 
  C. Tjek at den fungerer med Google (er den allerede indstillet)?

 • Electrolux logo
  4
  Tilslut dig med din konto

  Vælg Electrolux i listen og log ind på din Electrolux-konto (kontoen for My Electrolux Kitchen-appen).

Fjernstyring af ovnen

Når ovnen er på, kan du altid kontrollere den ved at bruge Google Home. Hvis ovnen ikke er i gang, skal du aktivere fjernbetjeningen på ovnen for at kunne få ovnen til at fungere med Google Home.

Sådan aktiverer du fjernbetjeningen

Tryk på wifi-ikonet på kontrolpanelet for at starte fjernbetjeningen.

*For din sikkerheds skyld og i overenstemmelse med EU-betingelserne

Spørg din assistent

Alle kommandoer skal begynde med "Ok Google" eller "Hey Google":

 • Tænd ovnen 
 • Sluk ovnen
 • Start ovnen
 • Stop ovnen
 • Indstil ovntemperaturen til 200 grader
 • Skru 10 grader op for ovntemperaturen 
 • Skru 20 grader ned for temperaturen
 • Er ovnen tændt?
 • Hvad er temperaturen i ovnen?

Vælg ovnfunktion Pizza

Du behøver ikke længere stå foran ovnen for at vælge en funktion.

 Ovnfunktioner / Alternativer

 • Pizza / Pizzaprogram, Pizzafunktion
 • Varmluft / Ægte varmluft, Varmluftprogram, Varmluftfunktion, Funktion med varmluft, Program med varmluft
 • Over undervarme / Traditionel varme, Over og undervarme
 •  Turbogrill / Grill Blæser, Grill plus Blæser, Grill med Blæser, Grill og Blæser, Gratinering, Hurtig Grillen
 • Undervarme / Program med undervarme, Undervarme Program
 • Funktion / Funktionen, Program, Programmet 

Brug én kommando ad gangen

Eksempel på korrekt kommando: "OK Google, start ovnen" og " bagefter "OK Google, indstil temperaturen på 200 grader".

Eksempel på forkert kommando: "OK Google, start ovnen og indstil temperaturen på 200 grader".

Flere ovne?

Hvis du har mere end en connectivity-ovn, skal du navngive dem og kalde dem f.eks. 'øverste og nederste', så Google ved, hvilken ovn som skal bruges. Det vil sige "...tænd øverste ovn" eller "skru 10 grader op for temperaturen i øverste ovn.".

Hvis du har ovnene i forskellige rum, skal du også angive hvor ovnen, du vil kontrollere er placeret. Det vil sige "...tænd ovnen i køkkenet" eller "...tænd ovnen i kælderen".

Deaktivér din ovn fra Google Home

Åbn Google Home-appen for at fjerne produktet fra dit Google-konto. Tryk på den enhed du vil fjerne. Tryk herefter på 'Fjern enheden' og følg instruktionerne på skærmen. Når enheden er fjernet, trykker du på 'Færdig'. 

All connected appliance data is held in strict accordance with the Electrolux Data Privacy Statement.


My Electrolux Care Appen

Med My Electrolux Care-appen kan du holde styr på dine produkter fra din smartphone. Brug rådgivningsfunktionen for at få eksperthjælp til, hvordan du vasker dit tøj. Gem de indstillinger, du ofte bruger, så du hurtigt og nemt kan vaske dit yndlingstøj.

DOWNLOAD

Fjernbetjening

Start din vask og tjek dens status ved hjælp af My Electrolux Care-appen. I appen kan du vælge dit foretrukne vaskeprogram samt Wi-Fi-symbolet. Herefter starter Remote Start Mode-funktionen automatisk. I løbet af vaskeprogrammet viser appen status på skærmen og giver dig besked, når programmet er færdigt. Med My Electrolux Care-appen har du hele tiden styr på dit vasketøj.

Care Advisor

Vask og tør ikke bare dit tøj - sørg også for at pleje det ordenligt. Brug appen til at angive hvad du vasker - hvilket stof, hvilken farve og hvor beskidt det er - så anbefaler My Electrolux Care-appen, hvilket program der passer bedst og giver automatisk maskinen besked. Det er en smart måde at give tøjet den rette pleje på. Brug den intuitive Care Advisor for at få dit tøj til at føles som nyt længere - den ved præcis, hvilket program der giver den bedste pleje til dit tøj.

Produkter med opkobling

My Favourites

My Favourites-funktionen gør det muligt at gemme vaskeindstillingerne for det tøj, du ofte vasker. Skræddersy din vaskeoplevelse så den passer netop til dig. Gem dine yndlings indstillinger og Care Advisor-programmerne ved hjælp af My Favorites. Du kan gemme op til seks vaske- og tørreprogrammer, så du altid har hurtig adgang til dem. Spar tid og vask dit tøj med ét enkelt klik.

FAQ

Har du spørgsmål om My Electrolux Care-appen, vores connectivity-produkter eller har du brug for hjælp, når du skal konfigurere forbindelsen til dit wifi? Tjek vores FAQ og få svar på det mest forekommende spørgsmål.

Til FAQ

Tjekliste

 • Apple: telefon eller tablet. Minimum iOS 8.0 eller senere version
 • Android: telefon eller tablet: Minimum Android 4.0.3 eller senere version
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz med WEP, WPA eller WPA2 AES/TKIP med internetforbindelse
 • Sørg for at signalstyrken er stærk nok, der hvor maskinen skal indstaleres
 • Hvis det er for langt fra din router, behøver du anvende en forlængerkabel

Forbedr fornemmelsen af velvære i hjemmet med connectivity-produkter

Et rent indemiljø gør 81% af os gladere*, og nu er det endnu mere enkelt at opnå med vores luft- og gulvprodukter med connectivity. Så læn dig tilbage med en dejlig fornemmelse af at dit hjems velbefindende er i trygge hænder.


*Hunting Dynasty, Clean Environment’s Impact on People’s Happiness, May 2019

Opgradér indeklimaet i hjemmet

Ren luft inden døre er bare ét klik væk med Electrolux Wellbeing-app. Hold øje med luftkvaliteten i dine rum, få info om udendørsluften bør få lov at komme ind eller om den skal holdes ude og følg luftrensningen mens den står på, uden at behøve gøre noget. Du kan også få information om, hvornår det er tid til at skifte dit filter, så du ikke skifter den unødigt og før tid.

Se Pure A9-luftrenseren

Download Electrolux' Wellbeing-appen

Få den ønskede temperatur i alle rum

Aircondition og varmepumper sørger for den rumtemperatur, du foretrækker. Uanset om du ønsker en hyggelig, lun aften eller en frisk morgen. Vælg blot den ønskede temperatur i appen, så klarer din aircondition eller varmepumpe resten. Vil du have en bestemt temperatur på bestemte tidspunkter, kan du skemalægge det - så du altid kommer hjem til veltempereret indeklima.

Download Home Comfort-appen