Loftemhætte

Der følger en fjernbetjening med til vores elegante og kraftfulde, loftmonterede emhætter. Denne type emhætte giver dig både mere plads til at være kreativ på og flere muligheder, når det kommer til at skabe den dér herlige designatmosfære derhjemme.

 

Loftemhætte
2 af 2
  • Electrolux - Loftemhætte - IHPL1240WE
    Electrolux 900 Emhætte til loftmontering 120 cm

    Loftmonteret emhætte med effektiv dæmpbare LED lysstriber og kraftig sugestyrke der sikrer en god udsugning. Emhætten er 120 cm bred og integreres perfekt i loftet, samt tilfører dit køkken et stilrent udseegene, hvor emhætten både er effektiv men også nærmest usynlig. Med Hob2Hood funktionen, er din emhætte fremtidssikret, og kan betjenes helt automatisk, med kogeplader som også understøtter Hob2Hood teknologien. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Electrolux - Loftemhætte - EFR90571OX
    Electrolux 900 Emhætte til loftmontering 90 cm

    Loftintegreret emhætte i 90 cm, og med 4 LED pærer, som kaster et godt lys over din kogeplade. Emhætte med Hob2Hod, hvor du på udvalgte kogeplader kan betjene emhætten fuldautomatisk fra din kogesektion. Den har et enkelt design og effektiv udsugning, blandt andet takket være kantsuget og den store effektivitet. Føres hos udvalgte forhandlere.