Produktinformation

600 Bridge induktionskogeplade med integreret emhætte er en induktionskogeplade med en effektiv integreret emhætte for større planlægningsfrihed i køkkenet. Og brofunktionen kan kombinere 2 tilberedningszoner i én stor zone til køkkengrej som planchagrill. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Planlægningsfrihed og fleksibilitet i køkkenet

600 Bridge induktionskogeplade med integreret emhætte er en induktionskogeplade med en effektiv integreret emhætte for større planlægningsfrihed i køkkenet. Og brofunktionen kan kombinere 2 tilberedningszoner i én stor zone til køkkengrej som planchagrill.

Kombinér zoner for mere plads med brofunktionen

Med brofunktionen kan du kombinere to separate tilberedningszoner og skabe én stor overflade. Med automatisk justerede temperatur- og tidsindstillinger er den ideel til plancha-grill eller stegegryder.

4 individuelle zonebetjeninger for større kontrol, når du laver mad

Du kan nemt styre 4 forskellige tilberedningszoner og indstille separate timere for hver med 4 individuelle zonebetjeninger. Hver zone har 9 effektniveauer og andre funktioner, herunder power boost, aktivt touch, børnesikring og hob2Hood betjening.

2-i-1-filter for friskere luft i køkkenet

2-i-1-filtret har både et kulfilter og et fedtfilter til at hjælpe med at holde luften i køkkenet frisk. Det udtagelige filter er nemt at vaske i opvaskemaskinen og regenerere i ovnen, så det holder længere.

Udsugningen justeres automatisk med Hob2Hood®

Koncentrer dig om madlavningen med en emhætte, der justeres automatisk, når du hæver eller sænker effektniveauet. Hob2Hood® teknologien gør det muligt for dig at fokusere på din mad, mens din kogeplade og emhætte arbejder problemfrit for dig.

Rens køkkenluften hurtigt med Boostfunktionen

Tryk blot på Boostfunktionen på emhætten for øjeblikkelig effektiv udsugning. Den aktiveres i 10 minutter og renser effektivt køkkenluften for overskydende os og damp.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone