Induktionskogeplade med integreret emhætte

Induktionskogeplade med integreret emhætte

Guide til køb

For at gøre det lettere at vælge induktionskogeplade med integreret emhætte, har vi lavet en købsguide med information så du kan finde de funktioner der passer i netop dit køkken!

Indret dit køkken som du vil

En induktionskogeplade med integreret emhætte giver dig større frihed til at designe dit drømmekøkken. Har du en kogeplade med emhætte, behøver du ikke vælge både kogeplade og separat emhætte. Den giver dig større muligheder for at designe dit drømmekøkken!

Plads under kogepladen med emhætte

Man kan sagtens have en dyb skuffe under en induktionskogeplade med integreret emhætte, så du får mere plads til dine køkkenredskaber. En kogeplade med emhætte kan monteres i bordplader der er mindst 4 mm tykke.

Førsteklasses montering

Vores induktionskogeplader med emhætte monteres hurtigt og nemt. Ved installation af en kogeplade med emhætte med recirkulation kan man også undgå at trække rør, da luften cirkulerer inde i køkkenmodulet. Et avanceret filtersystem opfanger fugten, så der er ingen risiko for at der dannes kondens.

Hvad indebærer installation til hhv. recirkulation og udsugning?

Hvis kogepladen med emhætte installeres med recirkulation, cirkulerer luften i køkkenmodulet. Hvis induktionskogepladen med integreret emhætte installeres med udsugning, er det nødvendigt med et hul i væggen, så den filtrerede luft kan ledes ud.

 • Recirkulation
  Fordele ved recirkulation

  • Mindre varm luft udledes fra huset og det gør det til en mere bæredygtig løsning.
  • Recirkulation giver næsten intet energitab pga. udslip af opvarmet indendørsluft.
  • Der skal ikke laves aftrækskanaler.
  • Der kræves ikke yderligere installationsarbejde (der skal ikke laves hul i væggen til udsugning).
  • Et 2-i-1-kulfilter med lang levetid renser luften i køkkenet.
  • Filteret er let at rengøre i opvaskemaskine og at regenere i ovnen.

 • Udsugning
  Fordele ved udsugning

  • God ventilation
  • God effektivitet ved lav hastighed
  • Ingen ekstra udgifter til filter med aktivt kul

2-i-1-filter til recirkulation

2-i-1-kulfilteret har lang levetid og filtrerer både fedt og mados.

1. Fedtfilteret er fremstillet af et sort metalnet som opfanger fedt, olie og madrester.

2. Derefter passerer luften et filter med aktivt kul som neutraliserer lugtstoffer.

Fedtfilter til udsugning

Fedtfilteret opfanger fedt fra luften i køkkenet. Et fedtfilter bruges hvis induktionskogepladen med integreret emhætte er installeret med udsugning.

Rengøring af 2-i-1-filter

Normal rengøring
Rengør 2-i-1-kulfilteret når du ser at det er beskidt. Afhængig af hvilken type mad du tilbereder kan det være nødvendigt at gøre det efter ca. 10-20 brugstimer. Hvis du laver mad med meget olie eller fedt, kan det være nødvendigt at rengøre filteret oftere. Rengør det i varmt vand med en børste eller en svamp uden opvaskemiddel. Filteret kan også vaskes i opvaskemaskine ved 65–70 °C (programmer på mere end 90 min.) uden maskinopvaskemiddel og anden opvask i maskinen. Derefter skal filteret tørre inden det sættes tilbage i emhætten. Du kan tørre det i ovnen i 20-30 min. ved 70 °C. Ovnen skal være indstillet på over-/undervarme (ikke varmluft).

Regenerering af kulfilter
Kogepladen har en indbygget timer, som minder dig om at regenere filteret. Efter 100 brugstimer blinker filterindikatoren, og det betyder at det er tid til at regenere filteret. 1. Rengør 2-i-1-kulfilteret ifølge beskrivelsen ovenfor (normal rengøring) for at fjerne madrester og fedt. Filteret kan også vaskes i maskine ved 65–70 °C (programmer på mere end 90 min.) uden maskinopvaskemiddel og anden opvask i maskinen. 2. Placer det derefter i ovnen i 60 min. ved 100 °C for regenerering. Sæt derefter filteret tilbage i emhætten. Filteret kan højst regenereres syv gange. Derefter skal det udskiftes.

Læs mere

Rengøring af fedtfilter

Et fedtfilter kan rengøres manuelt med varmt vand og opvaskemiddel eller i opvaskemaskine med maskinopvaskemiddel. Fedtfilteret kan rengøres lige så mange gange det skal være og det er ikke nødvendigt at udskifte det.

Køb filter

Filtertypen varierer afhængig af produkt. I Electrolux webshop kan du søge efter produkt/modelnummer for at finde det rette filter og andre reservedele.

 • Bridge kogeplade
  Bridge-symbol
  Bridge

  Med Bridge-funktionen kan du kombinere to forskellige kogezoner til én stor kogezone. Temperatur og tidsindstillingerne tilpasses automatisk, og det gør funktionen ideel til de fleste stegepander og ovale gryder.

 • Double Bridge-kogeplade
  Double Bridge-symbol
  Double Bridge

  Dette er samme funktion som Bridge-funktionen, men den findes både til højre og venstre på kogepladen. Ved hjælp af funktionen kan du kombinere to forskellige kogezoner til en stor kogezone. Temperatur og tidsindstillingerne tilpasses automatisk, og det gør funktionen ideel til de fleste stegepander og ovale gryder.

 • Flex Bridge®-kogeplade
  Flex Bridge®-symbol
  Flex Bridge®

  Flex Bridge®-funktionen på induktionskogepladen gør det lettere at lave mad. Du kan få den ene side af kogepladen til at blive tre forskellige zonestørrelser for mere fleksibilitet, perfekt når du bruger flere forskellige gryder og pander samtidigt. Vælg enten to mellemstore zoner, en lille zone sammen med en stor, eller en ekstra stor som dækker hele siden til f.eks. grillplader.

 • Kogeplade med dobbelt Flex Bridge®
  Dobbelt Flex Bridge®-symbol
  Dobbelt Flex Bridge®

  Dette er samme funktion som Flex Bridge®, men den findes både til højre og venstre på kogepladen. Du kan få den ene side af kogepladen til at blive tre forskellige zonestørrelser for mere fleksibilitet, perfekt når du bruger flere forskellige gryder og pander samtidigt. Vælg enten to mellemstore zoner, en lille zone sammen med en stor, eller en ekstra stor som dækker hele siden til f.eks. grillplader.

 • Breeze-kogeplade
  Breeze-symbol
  Breeze

  Breeze-funktionen – med utroligt lavt støjniveau – renser køkkenluften, når du er færdig med at lave mad. Så kan du slappe af og hygge dig i et køkken uden mados efter middagen.

 • Hob2hood®-kogeplade
  Hob2Hood®-symbol
  Hob2Hood®

  Med en emhætte som justeres automatisk når du skruer op og ned for varmen, kan du koncentrere dig om madlavningen. Med Hob2Hood-teknologien fungerer emhætten automatisk, så du kan koncentrere dig fuldstændigt om at lave mad.

Wi-Fi-funktioner

Tilslut dit produkt til appen My Electrolux Kitchen for at få mest mulig nytte af din emhætte. Via appen kan du styre emhætten på afstand og i appen er der en masse praktiske råd til hvordan du bruger produktets funktioner.

Appen kan også minde dig om når det er tid til at rengøre filteret.