Produktdetaljer

ComboHob 2-i-1 kogeplade m/integreret emhætte t/recirkulation. Kogepladen betjenes med touch, har bro-funktion samt Hob2Hood, der tænder og regulerer emhætten automatisk alt efter aktiviteten på kogepladen. Med pause funktionen kan alle zoner sættes på pause samtidigt. Føres hos udvalgte forhandlere

Fordele

Dit køkken, din stil

Forestil dig komplet frihed, når det kommer til design af dit køkken. Med ComboHob er du et skridt nærmere. Vores innovative kogepladedesign leveres med emhætte og udsugningsventilator indbygget i midten, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om installation af en emhætte over hovedet.

Formet til fleksibilitet

Med ventilatoren og filtre integreret i midten af kogepladen, behøver du ikke længere at overveje plads til en emhætte over hovedet, når du vælger, hvor den skal placeres i dit køkken. Uanset om du installerer den foran vinduet eller på en uafhængig ø, har du total frihed i køkkendesign.

Håndfri emhætte

Der er taget hånd om røg og lugt med intuitiv Hob2Hood-teknologi. Den integrerede emhætte tilpasser sig automatisk til det, du tilbereder, og regulerer systematisk ventilatorindstillingerne i overensstemmelse hermed.

Forbind zoner for mere plads til madlavning med Bridge-funktionen

Med Bridge-funktionen kan du kombinere to separate kogezoner til at skabe én stor overflade. Med temperatur- og tidsindstillingerne automatisk justeret, er det ideelt til at få mest muligt ud af planchas eller stegegryder.

Nem rengøring. For ubesværet vedligeholdelse

Det brugervenlige udsugningsgitter i midten af ComboHob er aftageligt. Giver dig adgang til aluminiumsfedtfilteret og højeffektivt lugtfilter indeni for nem rengøring.

Touch betjening. Kontrollér nemt kogepladen og emhætten

Touch betjening giver dig en klar glasskærm med strålende oversigt over dine tilberedningsfunktioner. Det giver dig nemt mulighed for at indstille og justere temperaturerne, som du vil med bare et tryk.

Tilbehør

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Billede på køkken

Andre produkter

Electrolux - Kombi kogeplade og emhætte - KIC844I
ComboHob 83 cm Kogeplade med emhætte

ComboHob 2-i-1 kogeplade med integreret emhætte til recirkulation. Kogepladen betjenes med touch, har bro-funktion i venstre side, samt Hob2Hood, der tænder og regulerer emhætten automatisk alt efter aktiviteten på kogepladen. Med pause funktionen kan du sæ...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt