Fordele

Elegant integreret emhætte

300 SpaceSaving-emhætten med elegant design er integreret i overskabet. Ingen skruer eller metaldele er synlige, og den ses kun, når den er i brug. Det giver dig mere plads i køkkenet.

Electrolux - Udtræksemhætte - EFP60460OX

Lav energi, høj styrke

Nyd fordelene ved en effektiv emhætte der bruger mindre energi. Emhætten fjerner hurtigt mados, så luften i dit køkken holdes ren og frisk.

Electrolux - Udtræksemhætte - EFP60460OX

Reducerer mados effektivt

Skab en renere atmosfære til at tilberede, spise og slappe af i med denne effektive emhætte. Dens driftssikre motor reducerer madosen effektivt, så du kan nyde at være i køkkenet.

Electrolux - Udtræksemhætte - EFP60460OX

Større synlighed, mindre energi

Energieffektiv LED lys er ideel til selskabelige områder i køkkenet, hvor lyset bruges hyppigt og længe. Lysstærke, langtidsholdbare og utroligt effektive er de et must i moderne hjem.

Electrolux - Udtræksemhætte - EFP60460OX

Tilbehør du kan købe som hurtigt frisker dit køkken op

Som tilkøb, kan denne emhætte anvende vores effektive filtrer med aktivt kul, som holder dit køkken friskt. Filteret kan nemt renses til fuld kapacitet igen ved at lægge det i ovnen. Så får det styrke til at holde luften rent i dit køkken dag efter dag.

Simpel indstilling af emhætten

Emhættens funktioner nås nemt med vores intuitive elektroniske betjeninger. Justér lysindstillinger eller blæserhastighed for hurtig og fleksibel tilberedning.

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Meget nyttigt tilbehør i ethvert køkken

Af Mamulos53 På 17 september 2021 Oversat fra rumænsk

Et produkt af en særlig kvalitet både hvad angår design og kvalitet. Meget god værdi for pengene

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Mamulos53 anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Fremragende værdi for pengene

Af Cristian På 16 september 2021 Oversat fra rumænsk

Generelt meget tilfreds. På etape 3 kan du mærke luften komme fra rummet - selvom jeg brugte et reduktionsrør (anbefales ikke, men det var tilfældet). Det er lidt støjende, men ved så høj effekt er det forståeligt.
Vær forsigtig, når du fastgør tilbageslagsklappen med en krave. Stram det ikke for meget, fordi du risikerer at deformere røret og blokere disse klapper.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Cristian anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
1

Motoren brændte ud efter 1 måned

Af AndreeaM På 14 september 2021 Oversat fra rumænsk

Jeg købte emhætten i november 2021. Det fungerede usædvanligt i 1 måned, derefter brændte motoren.
Jeg ventede endnu en måned med at skifte motorhjelm.
Superb vil sige for hvor mange penge det koster!

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Jeg lavede mig selv en vellykket fødselsdagsgave

Af Piotr På 20 august 2021 Oversat fra polsk

Jeg ledte længe, ændrede mig og fandt. Emhætten med udstødnings- / absorberfunktionen opfylder perfekt de opgaver, der er stillet før den. Nogle gange er jeg endda bange for, at når jeg laver mad uden låg, bliver mine retter suget ud af gryden, dette er kraften i emhætten på 3. hastighedsniveau. Ved normal brug er 1 grad tilstrækkeligt, og decibelne generer ikke ørerne. Det er højere ved højere hastigheder, men inden for de grænser, der tåles af en mindre døve brugers trommehinder. Ved madlavning i et solrigt køkken (ca. 10 m2) på varme dage uden emhætte blev temperaturen ofte besværlig - med denne emhætte ophørte problemet med at dukke op. Æstetikken og byggekvaliteten er fremragende - intet summer, ingen vibrationer eller rystelser i sagen. Daglig betjening er meget enkel, bare træk den udtrækkelige del af emhætten mod dig, og den begynder at fungere (naturligvis ved det tidligere aktiverede hastighedsniveau). Ændring af hastigheden kræver en personlig indsats ved at trykke / trykke på en mekanisk kontakt. Afmontering og rengøring af netfiltrene og de ydre dele af emhætten ser ikke ud til at være for vanskelig. Varer leveret i sikker emballage, der ikke garanterer mulighed for skader under transport. Prisen er tilstrækkelig til kvaliteten og mulighederne. For mindre erfarne mennesker, der samler emhætten på egen hånd, vil jeg tilføje en tegning i den billedlige monteringsvejledning, hvilket angiver, at du skal skrue fem skruer af og fjerne husets frontdæksel for at fastgøre emhætten i kassen, en anden tegning, at den skal samles igen efter reparation. Med god samvittighed kan jeg anbefale dette produkt - det er simpelthen værd at investere lidt mere end i den helt lavere prisklasse, og tilfredsheden er meget højere end det anvendte beløb. Dette er det femte Electrolux -produkt i mit køkken ... for nu har jeg brug for mere, men hvis intet ændrer sig i kvalitet og funktionalitet, vil jeg holde mig til dette mærke, når jeg skal købe et andet. Fra min erfaring med dette mærke hidtil ved jeg, at det ikke vil ske for tidligt.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Piotr anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Udtræksemhætte - EFP60560OX
Udtræksemhætte 60 cm

Diskret designemhætte i glas og stål med udtræk til integrering i overskab. Med LED lys for et fremragende overblik over kogepladen. Det stilfulde design går i ét med dine køkkenelementer, men byder samtidig på en høj sugestyrke og stor sugeflade, når det e...

Electrolux - Udtræksemhætte - EFP60460OW
Udtræksemhætte 60 cm

Udtræksemhætte i bredden 60 cm. Emhætten har en stor sugeflade med to fedtfiltre og betjenes med trykknapper. Emhætten har LED belysning bagerst, der giver et godt lys over din kogeplade.

Electrolux - Udtræksemhætte - LFP216W
Udtræksemhætte 60 cm

Enkel udtræksemhætte i hvid med 3 sugestyrker og et rigtig godt arbejdslys med 2 stk. energibesparende LED pærer.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt