Produktinformation

Dobbeltovnskomfur i stål med glaskeramiske zoner samt delvist selvrensende katalyse. Unikt SteamBake komfur med PlusSteam funktion, hvor der tilføjes damp til dit bagværk for et blødt, saftigt indre og gylden skorpe udenpå. Madlavningstermometer, markedets største bageplader og udtræksskinner i 1 niveau medfølger.

Fordele

Dobbeltovnkomfur, til to retter på én gang

Vores dobbeltovnskomfur er designet til meget mere end madlavning af store retter til hele festen. Du kan grille laks i det ene ovnrum og hæve dejen i det andet samtidig - uden blanding af smag eller lugt.

SteamBake til lækker bagning

SteamBake giver dig mulighed for at lave resultater i bagerstil i dit eget hjem med et tryk på en knap. Fugtighed giver dejen mulighed for at stige helt op og skabe et lækkert blødt indre, mens tør varme skaber den helt rigtige sprøde skorpe. Nyd ikke kun lækre bageresultater, men også kylling og fisk.

Hurtigopvarmning, med den keramiske kogeplade

Hurtig og kraftig opvarmning efter behov med den keramiske kogeplade. Den glatte glasoverflade kan let aftørres efter behov.

En ovn, der renser sig selv, så du ikke skal gøre det

Katalytisk rensning fjerner snavs og fedt i ovnen på det fritstående komfur. Den selvrensende teknologi går automatisk i gang, når temperaturen er 250 °C og fjerner madrester, så det bliver nemt for dig at gøre den ren.

Electrolux - Komfur - EKC6560BOX

Lækkert med garanti

Stegetermometeret giver dig tryghed under madlavningen ved at måle kernetemperaturen i dine retter. Termometeret fortæller dig, når din mad er færdig og sikrer dig lækre retter hver gang.

Electrolux - Komfur - EKC6560BOX

Bag mere på én gang

Nå nye kulinariske højder med vores ekstra store bageplade, der gør det muligt at bage mere på én gang. Cremede cupcakes til lidt lækkert midt på eftermiddagen. Et velsmagende farsbrød til fantastiske venner. Mere plads til flere fantastiske opskrifter.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone