Produktdetaljer

SurroundCook induktionskomfur, 60 cm, hvid, med touchbetjening på kogezonerne, som har Hob2Hood funktion, der automatisk tilkobler sig emhætte med samme funktion. Komfuret har en praktisk magasinskuffe, hvor du kan gemme tilbehør og andet væk, når det ikke er i brug. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Ensartet tilberedning

Takket være varmluft giver denne ovn en bedre varmefordeling, så maden får hvad den skal have og bliver ensartet tilberedt.

Tilbered pr. instinkt - øg eller reducer varmen øjeblikkeligt

Med dette komfurs energieffektive induktionskogesektion, kan du virkelig tilberede maden pr. instinkt. Den reagerer hurtigt, så du kan justere varmen op eller ned med det samme.

Electrolux - Komfur - LKI6200S0W

En glaslåge som er nem at rengøre

For hurtig og grundig rengøring af ovnlågens glas, kan disse nemt tages helt ud, og endda uden brug af værktøj.

Electrolux - Komfur - LKI6200S0W

Aftagelig ovnlåge gør rengøringen nem og hurtig

Takket være et nyt hængslesystem, kan døren fjernes, så den er nemmere at rengøre. Det betyder, at du kan komme til alle delene, selv de steder, der er svære at nå.

Electrolux - Komfur - LKI6200S0W

Opbevaring af tilbehør lige ved hånden

Komfuret er udstyret med en praktisk magasinskuffe, og giver nem opbevaring til dine bageplader og andet tilbehør.

Electrolux - Komfur - LKI6200S0W

Børnesikring

Komfuret har en mekanisk lås til ovnlågen, og kan slås til og fra efter behov. Så kan du undgå at ovnlågen åbnes utilsigtet under brug.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes