Produktdetaljer

Kontrolleret og ensartet opvarmning. 600 Mikrobølgeovnen med inverterteknologi sikrer hurtigere tilberedning, genopvarmning og optøning ved hjælp af de kontrollerede effektniveauer. Funktionen reducerer uensartet tilberedning og steder med høj varme, samtidig med at du sparer energi. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Mikrobølgeovn - EMZ725MMW

Kontrolleret og ensartet opvarmning

600 Mikrobølgeovnen med inverterteknologi sikrer hurtigere tilberedning, genopvarmning og optøning ved hjælp af de kontrollerede effektniveauer. Funktionen reducerer uensartet tilberedning og steder med høj varme, samtidig med at du sparer energi.

Electrolux - Mikrobølgeovn - EMZ725MMW

SteamPot giver hurtig og sund tilberedning

Lav det bedste tilbehør med mikrobølgeovnens hurtige og praktiske SteamPot. Få glæde af alternative tilberedningsmetoder, og lav måltider med fantastisk smag ved hjælp af damp.

Electrolux - Mikrobølgeovn - EMZ725MMW

Nyd den god smag og tekstur, som du får ved hjælp af grillfunktionen

Grillfunktionen gør det muligt for dig at skabe alle de smage og teksturer, som du normalt får i grillet mad ─ med hastigheden og nemheden fra en mikrobølgeovn.

Electrolux - Mikrobølgeovn - EMZ725MMW

Et design, som giver et fuldendt køkken

Få glæde af mikrobølgeovnens rene og enkle linjer, som er designet til at passe ind i dit køkken.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes