Produktdetaljer

4-i-1 SteamPro indbygningsovn med fuld damp og SousVide. Ovnen er i sort og stål med touch. Steamify hjælper dig med at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur. Modellen har connectivity, hvor ovnen kan styres via MyElectrolux appen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

Fordele

Electrolux - Ovn - CKS1080X

SteamPro sikrer resultater som på restauranten

Med 900 SteamPro-ovnen får du professionelle resultater, når du koger, bager, steger eller damper retter. Nu kan du også lave sous-vide derhjemme. For at opnå restaurantkvalitet, vælg blot temperatur. Steamify®-funktionen sætter de rigtige dampindstillinger for dig.

Electrolux - Ovn - CKS1080X

Steamify®, din dampassistent

Med vores Steamify®-funktion kan du kreere lækre retter endnu nemmere. Indtast den tilberedningstemperatur, du normalt ville bruge, og ovnen justerer automatisk indstillingerne. Det betyder, at din mad dampes til perfektion. Mød vores dampekspert og få sundere og mere velsmagende retter.

Electrolux - Ovn - CKS1080X

Gør din sous vide kunst perfekt

Slip fortræffelighed og sous vide løs derhjemme. Præcise og kontrollerede temperaturer er nøglen til sous vide, og takket være vores nøjagtige teknologi er det nu enkelt at opnå dem. Vakuumforseglede poser forstærker smag og aroma, mens damp bevarer smag og næringsstoffer.

Electrolux - Ovn - CKS1080X

Lækre retter er ingen sag med den tilsluttede ovn

Oplev hjælp til madlavningen med Connected Cooking. Fjernindstil, ændr tid og temperatur på ovnen. Nyd bekvemmeligheden i at kunne kontrollere tilberedningsprocessen, også selvom du ikke er i køkkenet.

Electrolux - Ovn - CKS1080X

Tilberedning til præcision med vores stegetermometer

Takket være vores stegetermometer kan du få perfekte resultater hver gang. Det giver dig mulighed for at overvåge tilberedningen ved at måle madens kernetemperatur. Det fortæller dig endda, når din mad er tilberedt til den ønskede temperatur og stopper tilberedningen.

Electrolux - Ovn - CKS1080X

Touch-display til eksperthjælp

Vores touch-display i fuld farve giver en intuitiv oplevelse og genvej til de 3 mest relevante funktioner. Så behøver du ikke at rulle igennem dem alle for at finde dine favoritter. Det er genvejen til lækre måltider.

Kom i gang med din ovn

Lær ovnen at kende med vores digitale brugermanual. Lær, hvordan du får mest muligt ud af din ovn og kommer i gang med madlavningen! Vi hjælper dig med at lave mad på restaurantniveau i dit eget køkken.

Se vores digitale brugermanual

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

Vi indsamler anmeldelser af produkter, der har lignende funktionssæt.

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Electrolux dampovn - den usynlige kraft.

Af Michał På 04 december 2021 Oversat fra polsk

Fantastisk enhed. Valget af mærke og model var ikke tilfældigt, jeg studerede mange hjemmesider og læste en masse anmeldelser. Den indsamlede information var rettet mod Electrolux, blandt det brede udvalg af dampovne faldt valget på KOAAS31WT modellen, som jeg har brugt i to uger. uger. Vi valgte bevidst en model i "black edition" stilen og udvidet med sous vide funktioner. Hele familien ventede med stor spænding på det øjeblik, de skulle pakke enheden ud. Det var sådan et "first look", vi vurderede designet og kvaliteten af udførelse som fem med et plus, hvilket jeg også bekræfter efter den første lancering. Arrangementet af de enkelte elementer i ovnen - et letlæseligt display, en praktisk vandskuffe og blød åbning af lågen fylder dig med entusiasme og ro på samme tid. Stil og design på højeste niveau. Det første bål, eller rettere et par, var svinehalsen, omgivet af kartofler og grøntsager - programmet "lav luftfugtighed". Den annoncerede saftighed indeni og sprødheden på toppen af den tilberedte middag blev bekræftet, mens løgene, karamelliseret på en naturlig måde, kronede værket. Klare og grupperede programmer giver en ufattelig mulighed for at eksperimentere. Ægtefællen leger i bagefade lavet af mel og slik - brød, cheesecake og boller er fremragende. Som "ansvarlig" for hovedretterne derhjemme lavede jeg rødmosset kylling og aromatisk svinekam på gammelpolsk med sonden og bagte grøntsager og mange andre retter. Til denne lørdag morgen lavede jeg spejlæg på skinke uden et gram fedt, sundt fordi det var dampet. Viden bør få os til at ændre ikke kun vores sind, men også vores adfærd. Som tilhænger af den salutogenetiske tilgang, det vil sige forebygge i stedet for men, behandler jeg dampning som et bull's eye. Eksklusiviteten af denne model og metoden til tilberedning af retter fjerner langsomt min tvivl om slutresultatet - det var ikke så indlysende i tilfældet med traditionel madlavning. Erfaring gør vores horisont udvidet. At løse gåden med "usynlig" damp og besvare spørgsmålene om at fylde beholderen med rindende, ikke destilleret vand, gav familien enorm sjov. Producenten bekymrer sig om økologi og leverer bøger og vejledninger i en praktisk, elektronisk form. En anden positiv og pragmatisk løsning er Facebook-gruppen "Fuld damp - alt om dampovne" underskrevet af producenten af ovnlinjen. Deling af ideer og effektiviteten af webstedets moderatorer tilskynder til brug. Bravo Electrolux. Tak, og jeg ønsker dig kun stille dage.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Michał anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

brød

Af Vl4321 På 19 november 2021 Oversat fra kroatisk

Lige siden jeg bager mit surdejsbrød i denne ovn, er det endda meget meget bedre. Enhver anbefaling

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Vl4321 anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Det var en god beslutning!

Af gadam54 På 18 november 2021 Oversat fra ungarsk

Indtil videre har vi fået udskiftet en traditionel ovn med en Electrolux EIV644 kogeplade og denne ovn.
Baseret på erfaringerne indtil nu, var begge gode beslutninger, madlavning og bagning var hurtigere, mere effektivt og mere energieffektivt.
Det lykkedes mig at parre Wifi, men vi bruger det mindre. Der er stadig meget at lære at vide, men det, vi har prøvet indtil videre, har levet op til dets løfte. Alsidig bagning, godt design, vi håber, det vil fungere fejlfrit i lang tid

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • gadam54 anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Jeg elsker denne ovn

Af Honia På 02 november 2021 Oversat fra polsk

Selvfølgelig er bagning og madlavning nemt og sjovt, dampfunktionen er livsændrende og det er smukt :)

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Honia anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

Electrolux - Ovn - CKB300X
600 serie SurroundCook Indbygningsovn 72 l, A Rustfri stål

SurroundCook indbygningsovn i stål i energiklasse A. Nem rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og timer med touch. Det store ovnrum er udstyret markedets største bageplader, så du kan bage mere på én gang. Ovnen har desuden smart lys- og blæserautom...

Electrolux - Ovn - CKB300V
600 serie SurroundCook Indbygningsovn 72 l, A Hvid

SurroundCook indbygningsovn i hvid i energiklasse A. Nem rengøringsvenlig betjening med pop-ud knapper og timer med touch. Det store ovnrum er udstyret markedets største bageplader, så du kan bage mere på én gang. Ovnen har desuden smart lys- og blæserautom...

Electrolux - Ovn - KOEAP31WT
800 serie AssistedCooking Indbygningsovn 71 l, A++ Mat sort

SenseCook indbygningsovn i den eksklusive mat sorte serie med selvrensende pyrolyse. Betjenes via en stor touchskærm med fuldt farvedisplay. Denne kvalitetsovn har desuden connectivity, hvilket giver mulighed for styring via appen. Føres hos udvalgte køkken...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes