Produktdetaljer

Damp til pefektion. Med vores multifunktionelle 900 SteamPro ovn kan du dampe og varme så bagning og stegning bliver endnu bedre, eller forsigtigt tilberede fisk og grøntsager med ren damp, og du kan sous vide med et professionelt resultat. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Damp til pefektion

Med vores multifunktionelle 900 SteamPro ovn kan du dampe og varme så bagning og stegning bliver endnu bedre, eller forsigtigt tilberede fisk og grøntsager med ren damp, og du kan sous vide med et professionelt resultat.

Electrolux - Ovn - CKS980X1

Steamify®, din dampassistent

Med vores Steamify®-funktion kan du kreere lækre retter endnu nemmere. Indtast den tilberedningstemperatur, du normalt ville bruge, og ovnen justerer automatisk indstillingerne. Det betyder, at din mad dampes til perfektion. Mød vores dampekspert og få sundere og mere velsmagende retter.

Forsegl den lækre smag

Brug sous vide-funktionen i vores ovn til at få resultater i "restaurantstil". Tilberedning ved lave temperaturer fremhæver og forstærker smagen. Det betyder, at den lækre smag og konsistens fastlåses.

Electrolux - Ovn - CKS980X1

Tilberedning til præcision med vores stegetermometer

Takket være vores stegetermometer kan du få perfekte resultater hver gang. Det giver dig mulighed for at overvåge tilberedningen ved at måle madens kernetemperatur. Det fortæller dig endda, når din mad er tilberedt til den ønskede temperatur og stopper tilberedningen.

EXCite Touch Display - intuitivt og funktionelt og inden for rækkevidde

Med EXCite Touch Display kan du nemt justere din ovns temperatur og tidsindstillinger, når du bager muffins eller tilbereder laks. Giver dig den teknologi, du har brug for, og den hjælp du ønsker, til at tilberede de lækre retter, du elsker.

Electrolux - Ovn - CKS980X1

Spar tid med hurtig opvarmning

Fast Heat Up funktionen sørger for, at ovnen er klar, når du er klar. Med en kortere forvarmningstid sammenlignet med over-/undervarme, kan du bruge den ekstra tid på uforglemmelige retter.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone