Produktdetaljer

SteamPro 4-i-1 kombidamp indbygningsovn med fuld damp og SousVide tilberedning. Topmodel i sort og stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch farvedisplay. Med den innovative Steamify® funktion, hvor du får hjælp til at finde det rette dampniveau ud fra den valgte tilberedningstemperatur. Eksklusiv ovn med connectivity, med mulighed for at justere ovnens indstillinger via MyElectrolux app og CookView® kamera, så du kan tjekke din mad i ovnen fra din mobile enhed i eksempelvis stuen. Ovnen har tilmed madlavningstermometer, dobbelt ovnbelysning samt blød lukning af ovnlågen. Føres hos udvalgte forhandlere.
Læs mere

Fordele

Electrolux - Ovn - OOS1085NZ

Se de lækre retter blive til

900 CookView® ovnen er Wi-Fi-tilsluttet med et internt kamera, så du kan se, hvad der sker bag ovnlågen. Ved at oprette forbindelse til My Electrolux Kitchen app'en på din smartphone kan du justere temperatur og tilberedningstid direkte fra din mobiltelefon.

Electrolux - Ovn - OOS1085NZ

CookView® holder øje med din mad

Gå aldrig glip af noget med CookView® ovnkameraet. Vores innovative teknologi viser direkte billeder på din mobiltelefon, så du ikke behøver at våge ved ovnlågen. Det betyder, at du kan koncentrere dig om at lave den perfekte sauce eller det perfekte tilbehør. Der er styr på smagen.

Electrolux - Ovn - OOS1085NZ

Steamify®, din dampassistent

Med vores Steamify®-funktion kan du kreere lækre retter endnu nemmere. Indtast den tilberedningstemperatur, du normalt ville bruge, og ovnen justerer automatisk indstillingerne. Det betyder, at din mad dampes til perfektion. Mød vores dampekspert og få sundere og mere velsmagende retter.

Electrolux - Ovn - OOS1085NZ

Lækre retter er ingen sag med den tilsluttede ovn

Oplev hjælp til madlavningen med Connected Cooking. Fjernindstil, ændr tid og temperatur på ovnen. Nyd bekvemmeligheden i at kunne kontrollere tilberedningsprocessen, også selvom du ikke er i køkkenet.

Electrolux - Ovn - OOS1085NZ

Tilberedning til præcision med vores stegetermometer

Takket være vores stegetermometer kan du få perfekte resultater hver gang. Det giver dig mulighed for at overvåge tilberedningen ved at måle madens kernetemperatur. Det fortæller dig endda, når din mad er tilberedt til den ønskede temperatur og stopper tilberedningen.

Electrolux - Ovn - OOS1085NZ

Touch-display til eksperthjælp

Vores touch-display i fuld farve giver en intuitiv oplevelse og genvej til de 3 mest relevante funktioner. Så behøver du ikke at rulle igennem dem alle for at finde dine favoritter. Det er genvejen til lækre måltider.

Kom i gang med din ovn

Lær ovnen at kende med vores digitale brugermanual. Lær, hvordan du får mest muligt ud af din ovn og kommer i gang med madlavningen! Vi hjælper dig med at lave mad på restaurantniveau i dit eget køkken.

Se vores digitale brugermanual

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes