Produktinformation

700 GreenZone+ køle-/fryseskabet har en forseglet skuffe, hvor luftfugtigheden holdes på et afbalanceret niveau ved at håndtere overskydende kondens, hvilket forhindrer madfordærvelse, og bevarer op til 95% af vitaminerne ved at beskytte produkter med den rette mængde fugt.* Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

*Vitaminkonserveringshastighed baseret på ekstern test af C-vitaminretention i blåbær efter 11 dage i GreenZone+ rum.

700 GreenZone+ køle-/fryseskabet har en forseglet skuffe, hvor luftfugtigheden holdes på et afbalanceret niveau ved at håndtere overskydende kondens, hvilket hjælper med at forhindre madfordærvelse. Dette bevarer op til 95% af vitaminerne ved at beskytte produkter med den rette mængde fugt.*

Op til 95% af vitaminerne bevares med GreenZone+ teknologi.*

GreenZone+ hjælper med at holde frugt og grønt fulde af næring

GreenZone+ er den ideelle opbevaringsskuffe, der fjerner overskydende fugt og samtidigt opretholder den rette mængde fugt til dine grøntsager. Dette bevarer op til 95% af vitaminerne efter 11 dage ved at beskytte produkterne med den rette mængde fugt.*

En game changer – unikt køle-/fryseskab med genanvendt plastik*

Vi er stolte af vores nye, unikke køle-/fryseskab med indvendig beklædning fremstillet af 70% genanvendt plastik. Plast fra kasserede køleskabe bruges til at lave nye køleskabe, hvilket hjælper med at reducere spild gennem cirkulæritet.

Maden holdes op til 60% saftigere og mere hydreret med TwinTech-teknologi.*

Takket være TwinTech® No Frost behøver du ikke afrime fryseren. Det dobbelte kølesystem holder maden 60% mere hydreret end køleskabe med én fordamper.* Ved ikke at bruge tør fryserluft bevares den ideel luftfugtighed og forhindrer, at maden tørrer ud.*

*Intern test på TwinTech teknologi ved hjælp af en intern testmetode, der måler hydreringsniveau efter ni dages opbevaring sammenlignet med eget produkt med én fordamper.

Smag og aroma er altid i top med MultiFlow

Maden holder sig optimalt med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur i køleskabet, så dine ingredienser ikke tørrer ud. Den skaber et miljø, som holder maden lækker, indtil næste indkøbstur.

Pålæg beskyttes med ExtraChill skuffen

Beskyt kvaliteten, smagen og friskheden på pålæg og ost i ExtraChill skuffen. Skuffen opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet med en aktiv cirkulation af kold luft.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone